Begraafplaats Noorderveld Nieuwegein

De prijs van een begrafenis hangt sterk af van de uitvaartwensen. Zo is er een verschil tussen een thuisopbaring of een 24-uur kamer, wel of geen condoleance, een klein of groot rouwboeket en is er de keuze tussen een algemeen en particulier graf.  Er zijn veel verschillende mogelijkheden die van invloed zijn op de prijs van een uitvaart.

Met Karin Uitvaartverzorging verzorgt een volledige uitvaart inclusief begrafenis op de algemene begraafplaats Nieuwegein vanaf 5950 euro. In deze prijs is alles inbegrepen, niet alleen het basistarief van de uitvaartverzorger maar ook de kosten van de verzorging, het overbrengen van de overledene, de afscheidsplechtigheid in de aula van uitvaartcentrum Noorderveld en de begrafenis en de grafrechten voor 10 jaar.

We hebben voor u twee voorbeelden van de meest voorkomende uitvaarten met een begrafenis op een rij gezet. Dit geeft u een goed inzicht in de te verwachten uitvaartkosten als u de uitvaart laat verzorgen door Met Karin Uitvaartverzorging en gebruik maakt van de algemene begraafplaats Nieuwegein. U kunt ook vrijblijvend en gratis een kostenindicatie aanvragen.

 

Uitvaartkosten Algemene begraafplaats Nieuwegein

Bovenstaand pakketten zijn voorbeeld berekeningen. Als bepaalde diensten niet worden afgenomen,  dan worden deze niet berekend en komt de pakketprijs lager uit. Wilt u bijvoorbeeld de condoleance op een andere lokatie dan wordt het bedrag van de koffiekamer in mindering gebracht op de pakketprijs. U kunt dan zelf de andere locatie regelen, maar  u kunt dit ook ons overlaten.   Ontbreken er voor u onderdelen in het pakket dan worden deze tegen kostprijs toegevoerd, dus geen verrassingen achteraf. U kunt de uitvaart samenstellen zoals u zelf wilt.

Bereikbaarheid

Begraafplaats Noorderveld Nieuwegein

Structuurbaan 1
3439 MA Nieuwegein
E-mail: uitvaartverzorging@metkarin.nl
 

Route

Jouw locatie: Gebruik mijn huidige locatie

 

Uitvaartpolis

Het is een misverstand om te denken dat u verplicht bent de begrafenis of crematie te laten verzorgen door uw verzekeraar. Een uitvaartpolis is een verzekering die uitkeert wanneer een overlijden plaatsvindt. Door wie u de uitvaart laat verzorgen staat daar los van. Als u dat wilt, verzorgen wij de melding van overlijden aan de verzekeringsmaatschappij en het regelen van de uitkering voor u.  Wij ontvangen geen provisie van verzekeringsmaatschappijen en onderhouden geen speciale banden met leveranciers. Dat betekent dat wij geen financieel voordeel hebben bij de keuzes die u maakt. Daarmee heeft u de zekerheid dat u altijd kunt rekenen op objectief en onafhankelijk advies

Email : uitvaartverzorging@metkarin.nl
Scroll naar top