Algemene begraafplaats Wilnis

De algemene begraafplaats Vrederust in Wilnis is de grootste begraafplaats binnen gemeente De Ronde Venen. Deze begraafplaats bevindt zich aan de ringdijk, centraal gelegen binnen de plaatsen Mijdrecht, Wilnis en Vinkeveen. De begraafplaats heeft een eigen uitvaartcentrum met een eigen opbaarruimte en familiekamer. Wij maken hier veelvuldig gebruik van en krijgen hierop veel positieve reacties.

De kosten van een uitvaart hangen sterk af van de uitvaartwensen. Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor een thuisopbaring of een 24-uur kamer, wel of geen condoleance en een klein of groot rouwboeket. Daarnaast is er een verschil tussen een algemeen en particulier graf.  

Met Karin Uitvaartverzorging verzorgt een volledige uitvaart inclusief begrafenis op de algemene begraafplaats Wilnis vanaf ongeveer 5000 euro. In deze prijs is alles inbegrepen, niet alleen het basistarief van de uitvaartverzorger maar ook de kosten van de verzorging, het overbrengen van de overledene, afscheidsplechtigheid in de aula van de begraafplaats, de begrafenis en de grafrechten voor 10 jaar.

We hebben voor u een aantal voorbeelden van de meest voorkomende uitvaarten met een begrafenis op een rij gezet. Dit geeft u een goed inzicht in de te verwachten uitvaartkosten als u de uitvaart laat verzorgen door Met Karin Uitvaartverzorging en gebruik maakt van de algemene begraafplaats Wilnis. U kunt ook vrijblijvend en gratis een kostenindicatie aanvragen.

Uitvaartkosten Algemene begraafplaats Wilnis

Bovenstaand pakketten zijn voorbeeld berekeningen. Als bepaalde diensten niet worden afgenomen,  dan worden deze niet berekend en komt de pakketprijs lager uit. Wilt u bijvoorbeeld de condoleance op een andere lokatie dan wordt het bedrag van de koffiekamer in mindering gebracht op de pakketprijs. U kunt dan zelf de andere locatie regelen, maar  u kunt dit ook ons overlaten.   U kunt de uitvaart samenstellen zoals u zelf wilt.

 

Bereikbaarheid

Begraafplaats Wilnis

Ringdijk 4
3648 EB Wilnis
E-mail: Uitvaartverzorging@metkarin.nl
 

Route

Jouw locatie: Gebruik mijn huidige locatie

 

Uitvaartpolis

Het is een misverstand om te denken dat u verplicht bent de begrafenis of crematie te laten verzorgen door uw verzekeraar. Een uitvaartpolis is een verzekering die uitkeert wanneer een overlijden plaatsvindt. Door wie u de uitvaart laat verzorgen staat daar los van. Als u dat wilt, verzorgen wij de melding van overlijden aan de verzekeringsmaatschappij en het regelen van de uitkering voor u.  Wij ontvangen geen provisie van verzekeringsmaatschappijen en onderhouden geen speciale banden met leveranciers. Dat betekent dat wij geen financieel voordeel hebben bij de keuzes die u maakt. Daarmee heeft u de zekerheid dat u altijd kunt rekenen op objectief en onafhankelijk advies

Email : uitvaartverzorging@metkarin.nl
Scroll naar boven