Crematie bij crematorium Bouwens Uithoorn

Crematorium Bouwens Uithoorn, gelegen naast de begraafplaats aan de Noorddammerweg, heeft een warme, vriendelijke uitstraling en beschikt over een aula, een rouwkamer en een ontvangkamer. Daardoor biedt het een uitstekende mogelijkheid een opbaring, het rouwbezoek, de afscheidsdienst en de condoleance in één gebouw te laten plaatsvinden. De kosten van een uitvaart hangen sterk af van de uitvaartwensen. Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor een thuisopbaring of een 24-uur kamer, wel of geen condoleance en een klein of groot rouwboeket. Het is ook mogelijk de afscheidsdienst in de aula van het crematorium te verzorgen en de condoleance na afloop op een andere locatie.

Met Karin Uitvaartverzorging verzorgt vaak een een uitvaart bij crematorium Bouwens, ze is hierdoor volledig op de hoogte van de verschillende mogelijkheden bij crematorium Bouwens en kan u hierbij goed adviseren.  Een crematie bij crematorium Bouwens kan ze verzorgen vanaf 2765 euro. In deze prijs is alles inbegrepen; het basistarief van de uitvaartverzorger, een eenvoudige kist, de verzorging, het overbrengen van de overledene en de crematie. 

We hebben voor u een aantal voorbeelden van de meest voorkomende uitvaarten met een crematie op een rij gezet. Dit geeft u een goed inzicht in de te verwachten uitvaartkosten.

Uitvaartkosten crematie 

Bovenstaand pakketten zijn voorbeeld berekeningen van …Met Karin uitvaartverzorging als de uitvaart / crematie plaatsvindt bij crematorium Bouwens. Als bepaalde diensten niet worden afgenomen,  dan worden deze niet berekend en komt de pakketprijs lager uit. Wilt u bijvoorbeeld de condoleance op een andere lokatie dan wordt het bedrag van de koffiekamer in mindering gebracht op de pakketprijs. U kunt dan zelf de andere locatie regelen, maar dit kan ook verzorgd worden door Karin.

 

Bereikbaarheid

Crematorium Bouwens Uithoorn

Noorddammerweg 40
1424 NX De Kwakel
 
  • Crematorium Bouwens Uithoorn

Route

Jouw locatie:

Uitvaartpolis

Het is een misverstand om te denken dat u verplicht bent de begrafenis of crematie te laten verzorgen door uw verzekeraar. Een uitvaarpolis is een verzekering die uitkeert wanneer een overlijden plaatsvindt. Door wie u de uitvaart laat verzorgen staat daar los van. Als u dat wilt, verzorgen wij de melding van overlijden aan de verzekeringsmaatschappij en het regelen van de uitkering voor u.  Wij ontvangen geen provisie van verzekeringsmaatschappijen en onderhouden geen speciale banden met leveranciers. Dat betekent dat wij geen financieel voordeel hebben bij de keuzes die u maakt. Daarmee heeft u de zekerheid dat u altijd kunt rekenen op objectief en onafhankelijk advies.