Crematorium Bouwens

Het crematorium van Uithoorn, gelegen naast de algemene begraafplaats van Uithoorn aan de Noorddammerweg 40, beschikt over een aula, rouwkamer en ontvangkamer voor condoleances of een samenzijn na afloop van de afscheidsplechtigheid. (Crematorium Bouwens)

De aula is sfeervol ingericht en voorzien van moderne audiovisuele apparatuur, waarmee beeld en/of geluidsopnames gemaakt kunnen worden. Hierdoor is het mogelijk de afscheidsplechtigheid via een livestream verbinding thuis te volgen. Op een persoonlijke (eigen) condoleancepagina wordt uitleg gegeven over de toegang tot de livestream. Op deze condoleancepagina kunnen ook familieberichten, foto’s of herinneringen worden achtergelaten. Klik hier voor een voorbeeld.

De kosten van een uitvaart hangen sterk af van de uitvaartwensen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een thuisopbaring of een 24-uur kamer, wel of geen condoleance en een klein of groot rouwboeket. Het is mogelijk de afscheidsdienst in de aula van het crematorium te verzorgen en de condoleance na afloop op een andere locatie.

Wij verzorgen de volledige uitvaart bij dit crematorium in Uithoorn. We werken zoveel mogelijk vanuit een pakket voor het opstellen van de kostenindicatie van een uitvaart. In een pakket is alles inbegrepen, het basistarief van de uitvaartverzorger, de kosten van de verzorging, het overbrengen van de overledene en de crematie zelf, inclusief afscheidsplechtigheid en de mogelijkheid voor een condoleance. We hebben voor u twee voorbeelden van de meest voorkomende uitvaarten met een crematie op een rij gezet. Dit geeft u een goed inzicht in de te verwachten uitvaartkosten als u de uitvaart laat verzorgen door Met Karin Uitvaartverzorging.

Uitvaartkosten crematie bij crematorium Uithoorn ,(Crematorium Bouwens)

Bovenstaand pakketten zijn voorbeeld berekeningen. Als bepaalde diensten niet worden afgenomen, zoals bijvoorbeeld de koffiekamer, dan worden deze niet berekend en komt de pakketprijs lager uit. U kunt de uitvaart samenstellen zoals u zelf wilt.

Crematorium Bouwens Uithoorn

Bereikbaarheid

Crematorium Uithoorn

Noorddammerweg 40
1424 NX Uithoorn
]

Route

Jouw locatie: Gebruik mijn huidige locatie

Email : uitvaartverzorging@metkarin.nl
Scroll naar boven