Crematie bij crematorium De nieuwe Ooster

Het Rijksmonumentale aulagebouw heeft sinds 2013 een nieuwe aanbouw met crematorium. Vanuit de Jan Leupen aula kan de kist met de overledene als afsluiting van de plechtigheid op indrukwekkende wijze omhoog gaan. Een uniek ritueel dat veel nabestaanden als zeer bijzonder ervaren.

Steeds meer mensen willen gecremeerd worden. Maar wat moet er daarna met hun as gebeuren? Sinds 2006 beschikt De Nieuwe Ooster over unieke urnentuinen, ontworpen door het gerenommeerde architectenbureau Karres en Brands. Op de prachtige lange vijver drijven goudkleurige urnen tussen de witte waterlelies. De imposante urnenmuur is internationaal onderscheiden met diverse prijzen.

Met Karin Uitvaartverzorging  verzorgt een volledige uitvaart bij Crematorium De Nieuwe Ooster vanaf 2395 euro. In deze prijs is alles inbegrepen, niet alleen het basistarief van de uitvaartverzorger maar ook de kosten van de verzorging, het overbrengen van de overledene en de crematie.We hebben voor u een aantal voorbeelden van de meest voorkomende uitvaarten met een crematie op een rij gezet. Dit geeft u een goed inzicht in de te verwachten uitvaartkosten als u de uitvaart laat verzorgen door Met Karin Uitvaartverzorging en gebruik maakt van Crematorium De Nieuwe Ooster.

Uitvaartkosten crematie De Nieuwe Ooster

Bovenstaand pakketten zijn voorbeeld berekeningen. Als bepaalde diensten niet worden afgenomen,  dan worden deze niet berekend en komt de pakketprijs lager uit. Wilt u bijvoorbeeld de condoleance op een andere lokatie dan wordt het bedrag van de koffiekamer in mindering gebracht op de pakketprijs. U kunt dan zelf de andere locatie regelen, maar  u kunt dit ook ons overlaten.

 

Bereikbaarheid

Crematorium De Nieuw Ooster Amsterdam

Kruislaan 126
1097 GA Amsterdam

Uitvaartpolis

Het is een misverstand om te denken dat u verplicht bent de begrafenis of crematie te laten verzorgen door uw verzekeraar. Een uitvaarpolis is een verzekering die uitkeert wanneer een overlijden plaatsvindt. Door wie u de uitvaart laat verzorgen staat daar los van. Als u dat wilt, verzorgen wij de melding van overlijden aan de verzekeringsmaatschappij en het regelen van de uitkering voor u.  Wij ontvangen geen provisie van verzekeringsmaatschappijen en onderhouden geen speciale banden met leveranciers. Dat betekent dat wij geen financieel voordeel hebben bij de keuzes die u maakt. Daarmee heeft u de zekerheid dat u altijd kunt rekenen op objectief en onafhankelijk advies.
Email : uitvaartverzorging@metkarin.nl
Wegens vakantie kunnen we geen uitvaart verzorgen
Scroll naar top