Crematie bij crematorium Domstede Utrecht

Uitvaartcentrum en Crematorium Domstede in Utrecht / Leidsche Rijn is begin 2016 in gebruik genomen. Een bijzonder gebouw met ronde organische vormen. Door de enorme glaswanden is er overal in het pand veel natuurlijk licht aanwezig en contact met de omgeving.

Alles voor een mooi afscheid

Onder het dak van Domstede is zowel een crematorium als een uitvaartcentrum aanwezig. In de familiekamers kan op afspraak een afscheidsbezoek gepland worden. Voor directe nabestaanden is er ook gelegenheid om 24 uur per dag hun overleden dierbare te bezoeken, net zoals thuis. In de sfeervol ingerichte verzorgingsruimte kunnen de nabestaanden desgewenst meehelpen bij de verzorging van de overledene. De directe nabestaanden kunnen voor de plechtigheid samenkomen in een eigen gezinskamer om zich in alle rust te kunnen voorbereiden op het afscheid.

Grote afscheidsdienst

In het crematorium is een sfeervolle grote, ronde aula met 165 zitplaatsen en ruimte voor nog eens 250 staanplaatsen. Hier zijn alle moderne audiovisuele middelen aanwezig zoals twee grote 85” led-schermen. Door middel van drie camera’s kunnen we, op verzoek, een opname maken van de plechtigheid. Zo kunnen nabestaanden de afscheidsdienst thuis nog eens bekijken via dvd of usb-stick. Ook staat er een mooie zwarte vleugel in de aula voor live muziek. De aula staat standaard een uur ter beschikking, maar deze tijd kan op verzoek uitgebreid worden.

Kleine afscheidsdienst

Voor kleinere groepen (tot maximaal 20 personen) kunnen we de afscheidsplechtigheid ook in onze intieme huiskamer laten plaatsvinden. Ook hier hebben we beschikking over een muziekinstallatie en een groot beeldscherm voor het tonen van herinneringen. Deze huiskamer kan op verschillende manieren worden ingericht in samenspraak met de nabestaanden.

Na het afscheid

Het crematorium heeft twee koffiekamers en een lounge. Deze ruimtes kunnen apart gebruikt worden of als één grote ruimte voor groepen tot wel 300 gasten. Iedere ruimte heeft een grote glaswand met een eigen buitenterras. In de koffiekamers is een uitgebreid aanbod aan horecaproducten beschikbaar. Naast de traditionele keuzes is er veel meer mogelijk; van tapas en bitterballen tot een goed glas wijn.

Met Karin Uitvaartverzorging Uithoorn verzorgt een volledige uitvaart inclusief crematie bij crematorium Domstede vanaf 2090 euro. In deze prijs is alles inbegrepen, niet alleen het basistarief van de uitvaartverzorger maar ook de kosten van de verzorging, het overbrengen van de overledene en de crematie. We hebben voor u een aantal voorbeelden van de meest voorkomende uitvaarten met een crematie op een rij gezet. Dit geeft u een goed inzicht in de te verwachten uitvaartkosten als u de uitvaart laat verzorgen door Met Karin Uitvaartverzorging en gebruik maakt van Crematorium Domstede

Uitvaartkosten crematie bij Crematorium Domstede

Bovenstaand pakketten zijn voorbeeld berekeningen. Als bepaalde diensten niet worden afgenomen,  dan worden deze niet berekend en komt de pakketprijs lager uit. Wilt u bijvoorbeeld de condoleance op een andere lokatie dan wordt het bedrag van de koffiekamer in mindering gebracht op de pakketprijs. U kunt dan zelf de andere locatie regelen, maar  u kunt dit ook ons overlaten.

Bereikbaarheid

Crematorium Domstede

Proostwetering 8
3543 AE Utrecht

Route

Jouw locatie: Gebruik mijn huidige locatie

Uitvaartpolis

Het is een misverstand om te denken dat u verplicht bent de begrafenis of crematie te laten verzorgen door uw verzekeraar. Een uitvaarpolis is een verzekering die uitkeert wanneer een overlijden plaatsvindt. Door wie u de uitvaart laat verzorgen staat daar los van. Als u dat wilt, verzorgen wij de melding van overlijden aan de verzekeringsmaatschappij en het regelen van de uitkering voor u.  Wij ontvangen geen provisie van verzekeringsmaatschappijen en onderhouden geen speciale banden met leveranciers. Dat betekent dat wij geen financieel voordeel hebben bij de keuzes die u maakt. Daarmee heeft u de zekerheid dat u altijd kunt rekenen op objectief en onafhankelijk advies

Email : uitvaartverzorging@metkarin.nl
Scroll naar top