Crematie bij crematorium Haarlemmermeer

Crematorium Haarlemmermeer heeft verschllende ruimtes waarin u in intieme sfeer afscheid kunt nemen of juist ruimtes waar u met ruim 180 gasten terecht kunt. Ook hebben zij verschillende koffiekamers (condoleanceruimtes) en diverse rouwkamers voor een rouwbezoek. De locatie is geheel rolstoelvriendelijk en beschikt over ruime parkeergelegenheid.

Grote Aula

Een ruime aula met veel daglicht en een weids uitzicht op het Haarlemmermeerse polderlandschap. De grote raampartij in combinatie met de lichtgekleurde meubels geven de ruimte voor een zachte, open uitstraling. De grote aula biedt ruimte aan ruim 180 bezoekers.

 

Huiskamerafscheid (familieaula)

Speciaal voor kleine gezelschappen (tot 25 bezoekers) die in huiselijke sfeer afscheid willen nemen is het huiskamerafscheid in de familieaula. Deze ruimte is aula en koffiekamer in één. Licht en huiselijk opgezet met verschillende tafels, stoelen en banken. Hier kunt u een intieme plechtigheid houden die u zelf naar wens indeelt.

 

Condoleanceruimte (koffiekamer)

 

Na afloop van een plechtigheid kunnen de nabestaanden samen zijn in onze condoleanceruimte. Desgewenst met een hapje en/of drankje. Crematorium Haarlemmermeer heeft zowel een grote als een kleine koffiekamer.

 

Ontvangkamer (familiekamer)

Bij een uitvaart van een dierbare kan de naaste familie zich voorafgaande aan de plechtigheid afzonderen in onze ontvangkamer. Zij kiezen zelf of zij de aula betreden voor of na de andere bezoekers. 

Rouwkamers

Voor een persoonlijk afscheid, familiebezoek of condoleances in de dagen voorafgaande aan de uitvaart kunt u gebruik maken van een rouwkamer. Hier kan overledene worden opgebaard, zodat u nog even bij uw dierbare kunt zijn. De rouwkamers zijn huiselijk ingericht. 

Familiesuite

De Familiesuite is een speciale rouwkamer waarin u tot het moment van de uitvaart dag en nacht bij uw overleden dierbare kunt zijn. Met een eigen sleutel heeft u 24 uur per dag toegang wanneer u wilt. De kamer is huiselijk en sfeervol ingericht en bevat een klein keukentje en sanitair. 

 

Met Karin Uitvaartverzorging heeft  goede prijsafspraken met Crematorium Haarlemmermeer kunnen maken. Ze kan hierdoor een volledige uitvaart verzorgen vanaf 2375 euro. In deze prijs is alles inbegrepen; het basistarief van de uitvaartverzorger, een eenvoudige kist, de verzorging, het overbrengen van de overledene en de crematie. 

We hebben voor u een aantal voorbeelden van de meest voorkomende uitvaarten met een crematie op een rij gezet. Dit geeft u een goed inzicht in de te verwachten uitvaartkosten.

Uitvaartkosten crematie bij Crematorium Haarlemmermeer

Bovenstaand pakketten zijn voorbeeld berekeningen. Als bepaalde diensten niet worden afgenomen,  dan worden deze niet berekend en komt de pakketprijs lager uit. Wilt u bijvoorbeeld de condoleance op een andere lokatie dan wordt het bedrag van de koffiekamer in mindering gebracht op de pakketprijs. U kunt dan zelf de andere locatie regelen, maar  u kunt dit ook ons overlaten.

Bereikbaarheid

Crematorium Haarlemmermeer

Hoofdweg 1100
2153 LN Nieuw-Vennep

Uitvaartpolis

Het is een misverstand om te denken dat u verplicht bent de begrafenis of crematie te laten verzorgen door uw verzekeraar. Een uitvaarpolis is een verzekering die uitkeert wanneer een overlijden plaatsvindt. Door wie u de uitvaart laat verzorgen staat daar los van. Als u dat wilt, verzorgen wij de melding van overlijden aan de verzekeringsmaatschappij en het regelen van de uitkering voor u.  Wij ontvangen geen provisie van verzekeringsmaatschappijen en onderhouden geen speciale banden met leveranciers. Dat betekent dat wij geen financieel voordeel hebben bij de keuzes die u maakt. Daarmee heeft u de zekerheid dat u altijd kunt rekenen op objectief en onafhankelijk advies.

Email : uitvaartverzorging@metkarin.nl
Scroll naar top