Uitvaart Crematorium Noorderveld Nieuwegein

Crematorium Noorderveld ligt naast de gemeentelijke begraafplaats aan de rand van Nieuwegein-Noord. In 2011 is het crematorium grondig gerenoveerd en voldoet aan de eisen van deze tijd. De landelijke omgeving, met veel groen en water zorgt voor een natuurlijke rust. Het crematorium heeft een aula met 140 zitplaatsen, een aparte ontvangstruimte voor familie en belangstellenden, twee condoleanceruimten en een informatieruimte voor asbestemmingen. De aula kan ook gebruikt worden voor een avondwake of herdenkingsdienst. In de dagen voor de plechtigheid kan de overledene opgebaard worden in een van onze rouwkamers.

Met Karin Uitvaartverzorging verzorgt een volledige uitvaart inclusief crematie bij Crematorion Noorderveld vanaf 1995 euro. In deze prijs is alles inbegrepen, niet alleen het basistarief van de uitvaartverzorger maar ook de kosten van de verzorging, het overbrengen van de overledene en de crematie.

We hebben voor u een aantal voorbeelden van de meest voorkomende uitvaarten met een crematie op een rij gezet. Dit geeft u een goed inzicht in de te verwachten uitvaartkosten als u de uitvaart laat verzorgen door Met Karin Uitvaartverzorging en gebruik maakt van Crematorium Noorderveld in Nieuwegein.

Uitvaartkosten crematie bij crematorium Noorderveld

Bovenstaand pakketten zijn voorbeeld berekeningen. Als bepaalde diensten niet worden afgenomen, zoals bijvoorbeeld de koffiekamer, dan worden deze niet berekend en komt de pakketprijs lager uit. U kunt de uitvaart samenstellen zoals u zelf wilt.

 

 

Bereikbaarheid

Crematorium Noorderveld Nieuwegein

Structuurbaan 1
3439 MA Nieuwegein
E-mail: uitvaartverzorging@metkarin.nl

Route

Jouw locatie: Gebruik mijn huidige locatie

Parkeren Het parkeerterrein van Crematorium Noorderveld ligt op slechts enkele tientallen meters van het pand. Gasten die slecht ter been zijn kunnen uiteraard direct bij de ingang in- en uitstappen. Mocht het parkeerterrein vanwege grote belangstelling vol zijn, dan kunt u parkeren op het parkeerterrein van de kantorencomplexen tegenover Crematorium Noorderveld.

 

Uitvaartpolis

Het is een misverstand om te denken dat u verplicht bent de begrafenis of crematie te laten verzorgen door uw verzekeraar. Een uitvaarpolis is een verzekering die uitkeert wanneer een overlijden plaatsvindt. Door wie u de uitvaart laat verzorgen staat daar los van. Als u dat wilt, verzorgen wij de melding van overlijden aan de verzekeringsmaatschappij en het regelen van de uitkering voor u.  Wij ontvangen geen provisie van verzekeringsmaatschappijen en onderhouden geen speciale banden met leveranciers. Dat betekent dat wij geen financieel voordeel hebben bij de keuzes die u maakt. Daarmee heeft u de zekerheid dat u altijd kunt rekenen op objectief en onafhankelijk advies.

Email : uitvaartverzorging@metkarin.nl
Scroll naar boven