Crematorium Zorgvlied

Crematorium Zorgvlied

Sinds 17 maart 2016 heeft Zorgvlied een Crematorium met goed getrainde uitvaartstewards(essen) voor het bedienen van de apparatuur en het begeleiden van de crematie tot in de oven. Het Crematorion is onderdeel van een geheel nieuw concept gericht op het begeleiden van de overledene, door de nabestaanden, tot aan de oven. Het crematorion herbergt alleen een technische ruimte waarin de crematieoven staat. Met het concept van een crematorion krijgt het cremeren op Zorgvlied een eigentijds, individueel en persoonlijk karakter. Door de naar boven gerichte vormgeving wordt het gevoel van een opgaande reis versterkt. Bovendien zorgt het gekozen materiaal voor een verrassend zachte uitstraling. Bij het bijzondere ontwerp is uitgegaan van de behoefte om de overledene tot het laatste moment te begeleiden.

De afscheidsplechtigheid kan worden gehouden in de monumentale aula van Zorgvlied, waarna de nabestaanden de overledene, lopend door de prachtige groene omgeving, begeleiden naar het crematorion. Bij het crematorion kunnen de nabestaanden ervoor kiezen om de kist na een laatste groet in de voorhof achter te laten of om de kist zelf in de oven te brengen.

Met het Crematorium biedt Zorgvlied bij uitstek de mogelijkheid de uitvaartplechtigheid in de specifieke ambiance van thuis, het clubhuis, een Heemparkhuisje in het Amsterdamse Bos enz. plaats te laten hebben en deze af te sluiten met een crematie op Zorgvlied. De nabestaanden kunnen ervoor kiezen om de overledene zelf tot aan het crematorion te begeleiden en na een laatste groet in de voorhof achter te laten of zelf in de oven te brengen. 

Uitvaartkosten crematie bij crematorium Zorgvlied

Bovenstaand pakketten zijn voorbeeld berekeningen. Als bepaalde diensten niet worden afgenomen, zoals bijvoorbeeld de koffiekamer, dan worden deze niet berekend en komt de pakketprijs lager uit. U kunt de uitvaart samenstellen zoals u zelf wilt.

Bereikbaarheid Zorgvlied

Crematorium Zorgvlied

Amsteldijk 273
1079 LL Amsterdam
E-mail: uitvaartverzorging@metkarin.nl
 

Route

Jouw locatie: Gebruik mijn huidige locatie

Uitvaartpolis

Het is een misverstand om te denken dat u verplicht bent de begrafenis of crematie te laten verzorgen door uw verzekeraar. Een uitvaarpolis is een verzekering die uitkeert wanneer een overlijden plaatsvindt. Door wie u de uitvaart laat verzorgen staat daar los van. Als u dat wilt, verzorgen wij de melding van overlijden aan de verzekeringsmaatschappij en het regelen van de uitkering voor u.  Wij ontvangen geen provisie van verzekeringsmaatschappijen en onderhouden geen speciale banden met leveranciers. Dat betekent dat wij geen financieel voordeel hebben bij de keuzes die u maakt. Daarmee heeft u de zekerheid dat u altijd kunt rekenen op objectief en onafhankelijk advies.

Email : uitvaartverzorging@metkarin.nl
Scroll naar boven