Crematie in Uithoorn

Crematorium  Uithoorn, gelegen naast de begraafplaats aan de Noorddammerweg, beschikt over een aula, rouwkamer en ontvangkamer voor condoleances of een samenzijn na afloop van de afscheidsplechtigheid.

De kosten van een uitvaart hangen sterk af van de uitvaartwensen. Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor een thuisopbaring of een 24-uur kamer, wel of geen condoleance en een klein of groot rouwboeket. Het is mogelijk de afscheidsdienst in de aula van het crematorium te verzorgen en de condoleance na afloop op een andere locatie.

Met Karin Uitvaartverzorging verzorgt de volledige uitvaart bij crematorium Uithoorn. Ze werkt met een vaste prijzen, hierin is alles inbegrepen, niet alleen het basistarief van de uitvaartverzorger maar ook de kosten van de verzorging, het overbrengen van de overledene en de crematie. We hebben voor u een aantal voorbeelden van de meest voorkomende uitvaarten met een crematie op een rij gezet. Dit geeft u een goed inzicht in de te verwachten uitvaartkosten.

Uitvaartkosten crematie bij crematorium Uithoorn

Bovenstaand pakketten zijn voorbeeld berekeningen. Als bepaalde diensten niet worden afgenomen, zoals bijvoorbeeld de koffiekamer, dan worden deze niet berekend en komt de pakketprijs lager uit. U kunt de uitvaart samenstellen zoals u zelf wilt.

Bereikbaarheid

Crematorium Uithoorn

Noorddammerweg 40
1424 NX Uithoorn
 
  • Crematorium Uithoorn

Route

Jouw locatie: Gebruik mijn huidige locatie