Uitvaart Crematorium Almere

Crematie bij crematorium Almere

Crematorium Almere beschikt over een grote aula met ruimte voor 250 bezoekers waar er negentig van kunnen zitten. In het crematorium zijn twee condoleance ruimtes waar men na de plechtigheid samen kan komen.

De kosten van een uitvaart hangen sterk af van de uitvaartwensen. Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor een thuisopbaring of een 24-uur kamer, wel of geen condoleance en een klein of groot rouwboeket. Het is mogelijk de afscheidsdienst in de aula van het crematorium te verzorgen en de condoleance na afloop op een andere locatie.

Met Karin Uitvaartverzorging verzorgt een volledige uitvaart inclusief crematie bij Crematorium Almere vanaf 2395 euro. In deze prijs is alles inbegrepen, niet alleen het basistarief van de uitvaartverzorger maar ook de kosten van de verzorging, de thuisopbaring, het overbrengen van de overledene en de crematie. We hebben voor u een aantal voorbeelden van de meest voorkomende uitvaarten met een crematie op een rij gezet. Dit geeft u een goed inzicht in de te verwachten uitvaartkosten als u de uitvaart laat verzorgen door Met Karin Uitvaartverzorging en gebruik maakt van Crematorium Almere.

Uitvaartkosten crematie bij Crematorium Almere

Bovenstaand pakketten zijn voorbeeld berekeningen. Als bepaalde diensten niet worden afgenomen,  dan worden deze niet berekend en komt de pakketprijs lager uit. Wilt u bijvoorbeeld de condoleance op een andere lokatie dan wordt het bedrag van de koffiekamer in mindering gebracht op de pakketprijs. U kunt dan zelf de andere locatie regelen, maar  u kunt dit ook ons overlaten.

Bereikbaarheid

Crematorium Almere

Kruidenweg 3
1312 SR Almere
 

Route

Jouw locatie: Gebruik mijn huidige locatie

Uitvaartpolis

Het is een misverstand om te denken dat u verplicht bent de begrafenis of crematie te laten verzorgen door uw verzekeraar. Een uitvaarpolis is een verzekering die uitkeert wanneer een overlijden plaatsvindt. Door wie u de uitvaart laat verzorgen staat daar los van. Als u dat wilt, verzorgen wij de melding van overlijden aan de verzekeringsmaatschappij en het regelen van de uitkering voor u.  Wij ontvangen geen provisie van verzekeringsmaatschappijen en onderhouden geen speciale banden met leveranciers. Dat betekent dat wij geen financieel voordeel hebben bij de keuzes die u maakt. Daarmee heeft u de zekerheid dat u altijd kunt rekenen op objectief en onafhankelijk advies.