Ervaar hoe het anders kan

Ervaar hoe het anders kan

Het team van Met Karin Uitvaartverzorging wil zich onderscheiden door meer voor u te betekenen. Wij willen u ondersteunen in situaties die wij niet kunnen veranderen, maar wel draaglijker voor u kunnen maken door zorg uit handen te nemen en er voor u te zijn zolang dit nodig is. Met Karin Uitvaartverzorging heeft een informele, persoonlijke en liefdevolle stijl van werken. In het eerste gesprek hoeft niet meteen alles geregeld te worden. Uit ervaring weten we dat er juist tijd en rust nodig zijn om beslissingen te laten rijpen en stap voor stap te bepalen hoe de uitvaart wordt vormgegeven. Natuurlijk kunnen we alles regelen, maar misschien is er juist de behoefte om veel zelf te doen. Zo werken we samen, ‘op afstand’ of ‘intensief’, op weg naar een persoonlijk en respectvol afscheid. Vasthouden aan de oude tradities, op zich prima en zeker mooi, maar bij Met Karin uitvaartverzorging kan en mag het anders. Uiteraard staan de wensen van de familie centraal. Met ons helder advies en nieuwe ideeën kunnen uw wensen verder worden uitgediept tot een waardig afscheid. Vele families ervaren dit als zeer prettig en geven aan dat ze niet wisten dat dit allemaal mogelijk is.

We nemen ruim de tijd voor u

We geven veel tijd en aandacht en zijn echt geïnteresseerd in mensen. We zijn informeel, ook in onze kledingkeuze. Op de dag van uitvaart krijgt u de volledige aandacht waar u recht op heeft. Het gaat bij ons om details en er mag niets fout gaan.

Een gemiddelde uitvaart kost geen € 6000,00!

Deze fabel wordt in stand gehouden, maar is onjuist. Een crematie met thuisopbaring, mooie zwarte of zilvergrijze rouwauto en een prachtige standaard uitvaartkist kost veel minder dan u denkt.

Waarom kunnen wij dit allemaal dan wel doen?

Wij doen zoveel mogelijk in eigen beheer en besteden bijna niets uit, alle deskundigheid is binnen het team aanwezig. We doen de verzorging van de overledene zelf evenals de opbaring. Voor het bedrukken van de kaarten beschikken we over een eigen drukkerij. Wat we bijvoorbeeld wel uitbesteden aan een lokale ondernemer zijn de bloemen. Het maken van een mooi grafboeket is een specialisme die we zelf niet in huis hebben. Zo kunnen we de kosten voor u laag houden. Kijk op deze site onder kosten van de uitvaart of vraag een persoonlijke begroting aan bij ons.

Email : uitvaartverzorging@metkarin.nl
Wegens vakantie kunnen we geen uitvaart verzorgen
Scroll naar top