Kennismaking

 

Om tot een mooi en persoonlijk afscheid te komen luister ik goed naar u. Ik vind het belangrijk om de hele uitvaart persoonlijk te begeleiden tot en met een nazorggesprek, ongeveer 4 weken na de uitvaart.

Ik probeer aan te voelen hoe uw dierbare in het leven stond en hoe u op een persoonlijke manier afscheid van hem of haar kunt nemen. Voordat we over praktische zaken gaan beslissen ga ik met u en uw gezin in gesprek, zodat ik een goed beeld krijg van het leven van uw dierbare. Van daaruit gaan we keuzes maken. Keuzes betreffende begraven of cremeren, de rouwkaart, de kist, de bloemen en de locatie van de afscheidsbijeenkomst. Stap voor stap zal ik u helpen en begeleiden zodat u later terug kunt kijken op een afscheid zoals u het voor ogen had.

Een aantal jaar geleden vroeg ik me regelmatig af of werken in de uitvaartbranche iets voor mij zou zijn. Na een ori├źntatiedag besloot ik om diverse cursussen te volgen bij opleidingsinstituut Docendo in Geldermalsen. Vrij snel daarna ben ik gaan werken in de overledene verzorging, waar ik veel kennis en ervaring heb opgedaan in het verzorgen van de overledene en het omgaan met nabestaande vlak na het overlijden van hun dierbare.

Bij de verzorging van uw dierbare kan ik u begeleiden of u kunt meekijken als u dat wilt. De laatste verzorging wordt met veel respect en zorg gedaan.
Ik streef er naar om samen met u een persoonlijk moment van afscheid te realiseren. Ik kan u alles uit handen nemen of het samen met u organiseren. Ik zal naar u luisteren, idee├źn aandragen met oog voor detail en uw persooonlijk budget bespreken. Bij een afscheidsdienst staan we stil bij het moment van afscheid nemen van uw dierbare, of we vieren het leven. Of u nu kiest voor een uitvaart volgens oude tradities of met eigen rituelen en symbolen: we regelen samen een uitvaart die past bij uw persoonlijk wensen. Zo ontstaat een mooie herinnering, gebaseerd op pure emotie. Een herinnering die u kan helpen in uw rouwproces.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Email : uitvaartverzorging@metkarin.nl
Scroll naar top