Kosten Begrafenis

Wat kost een begrafenis

Een mooie en persoonlijke uitvaart hoeft niet duur te zijn. Onze benadering is persoonlijk en kleinschalig en wij nemen alle tijd om u te begeleiden. Als wij starten met het verzorgen van de uitvaart bespreken wij de verschillende mogelijkheden, zoals de keuze tussen een thuisopbaring of opbaring in het uitvaartcentrum, een eenvoudige of luxe kist en bijvoorbeeld wel of geen condoleance na de begrafenis. Voor ieder budget kunnen wij een passende en persoonlijke uitvaart aanbieden. 

Indien u kiest voor een begrafenis dan moet als eerste gekozen worden tussen een algemeen of particulier graf. Vervolgens gaan we de afscheidsplechtigheid vorm geven. Wat wordt de locatie van de afscheidsplechtigheid, dit kan bijvoorbeeld in de aula van de begraafplaats. Op de dag van de uitvaart zullen 1 of meerdere sprekers iets over de overledene vertellen of een gedicht voordragen. Samen met de uitvaartverzorger wordt het draaiboek gemaakt. Na de afscheidsplechtigheid wordt de overledene naar het graf gebracht waar afscheid genomen kan worden. Na het afscheid kan er een condoleance georganiseerd worden, u kunt er ook voor kiezen dit zelf te doen. 

De kosten voor een begrafenis zijn vooraf overzichtelijk en transparant. Met onze pakketten hanteren we een betaalbare basis die voor iedereen toegankelijk is. In de pakketprijs is alles inbegrepen; het basistarief van de uitvaartleider, de verzorging van de overledene, de (thuis)opbaring, vervoer van de overledene en de kosten van de begrafenis inclusief 10 jaar grafrechten. De pakketten zijn altijd aan te passen. Wilt u bijvoorbeeld de duur van een condoleance verlengen dan wordt de extra tijd tegen de kostprijs toegevoegd. Als bepaalde diensten niet worden afgenomen, dan worden deze niet berekend en komt de pakketprijs lager uit. Door deze werkwijze zijn er geen verrassingen achteraf. 

Van de meest gevraagde begraafplaatsen zijn 3 (voorbeeld)pakketen samengesteld.  Dit geeft u een goed inzicht in de uitvaartkosten als u de uitvaart laat verzorgen door Met Karin Uitvaartverzorging.  De prijzen van andere begraafplaatsen zijn op aanvraag beschikbaar of vraag vrijblijvend en gratis een offerte aan. 

Uitvaartkosten per begraafplaats

(klik op de foto voor prijsinformatie)

Begraafplaats Abcoude

Abcoude

Begraafplaats Wilnis

Wilnis

Begraafplaats Noorderveld

Nieuwegein

Begraafplaats De Hoge Akker

IJsselstein

Begraafplaats Uithoorn

Uithoorn/De Kwakel

Begraafplaats Zorgvlied

Amstelveen

Begraafplaats De Nieuwe Ooster

Amsterdam

Weten waar u aan toe bent

Met aandacht en rust helpen wij u bij het vormen van een passend afscheid.

Eén persoon en niet steeds een ander gezicht. Vanaf het moment dat u belt om melding te maken van een overlijden tot en met de dag van de uitvaart is er één uitvaartverzorger uw aanspreekpunt en organiseert ze samen met u de uitvaart.

Meer info over onze werkwijze 

Een mooie uitvaart houdt dierbare herinneringen levend

Een uitvaart vergeet u nooit meer. Het is een afscheid, een laatste groet aan iemand die u dierbaar was. De sfeer moet passen bij de overledene en bij de nabestaanden, de juiste muziek moet worden gespeeld en gepaste woorden worden gezegd. Kleine details, zijn van groot belang. ..Met Karin Uitvaartverzorging zorgt ervoor dat de uitvaart verloopt zoals u dat wenst. Met deskundigheid, aandacht voor detail en betrokkenheid bij de familie. Zo wordt het niet alleen een mooi afscheid, maar ook een waardevolle herinnering. 

 

Uitvaartpolis

Het is een misverstand om te denken dat u verplicht bent de begrafenis of crematie te laten verzorgen door uw verzekeraar. Een uitvaartpolis is een verzekering die uitkeert wanneer een overlijden plaatsvindt. Door wie u de uitvaart laat verzorgen staat daar los van, ook bij een naturapakket/-bedrag verzekering heeft u alle vrijheid om de uitvaart door ons te laten verzorgen. Wij regelen voor u de afhandeling met de verzekeringsmaatschappij ongeacht bij welke deze is afgesloten. Voor meer info zie Uitvaartverzekering

Heeft u vragen over onze uitvaartverzorging of uitvaartkosten? Bent u op zoek naar een begrafenisondernemer. Laat dan uw gegevens achter via dit contactformulier. Wilt u graag gebeld worden? Vul dan ook uw telefoonnummer in. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Email : uitvaartverzorging@metkarin.nl
Scroll naar boven