Crematorium Uithoorn

Uitvaart bij uitvaartcentrum Uithoorn

Crematie in Uithoorn

Crematorium Bouwens Uithoorn

Crematorium  Uithoorn, gelegen naast de begraafplaats aan de Noorddammerweg, beschikt over een aula, rouwkamer en ontvangkamer voor condoleances of een samenzijn na afloop van de afscheidsplechtigheid.

De kosten van een uitvaart hangen sterk af van de uitvaartwensen. Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor een thuisopbaring of een 24-uur kamer, wel of geen condoleance en een klein of groot rouwboeket. Het is mogelijk de afscheidsdienst in de aula van het crematorium te verzorgen en de condoleance na afloop op een andere locatie.

Met Karin Uitvaartverzorging verzorgt de volledige uitvaart bij crematorium Uithoorn. Ze werkt met een vaste prijzen, hierin is alles inbegrepen, niet alleen het basistarief van de uitvaartverzorger maar ook de kosten van de verzorging, het overbrengen van de overledene en de crematie. We hebben voor u een aantal voorbeelden van de meest voorkomende uitvaarten met een crematie op een rij gezet. Dit geeft u een goed inzicht in de te verwachten uitvaartkosten als u de uitvaart laat verzorgen door Met Karin Uitvaartverzorging en gebruik maakt van Crematorium Uithoorn.

Bereikbaarheid

Crematorium Uithoorn

Noorddammerweg 40
1424 NX Uithoorn
 

Route

Jouw locatie: Gebruik mijn huidige locatie

Email : uitvaartverzorging@metkarin.nl
Wegens vakantie kunnen we geen uitvaart verzorgen
Scroll naar top