…met Karin Uitvaartverzorging

…met Karin uitvaartverzorging

Uitvaartbegeleiding

Een uitvaart regelen is ingrijpend en verdrietig. U bent een dierbare verloren, of u moet door ernstige ziekte een uitvaart voorbereiden. Er komt veel op u af: Wat moet er geregeld worden? Wat kost een begrafenis, of wordt er gekozen voor een crematie? Wat zijn de mogelijkheden ?  Wij zetten uw uitvaartwensen op een rij en begeleiden u bij de keuzes. Of u nu kiest voor een eenvoudige uitvaartplechtigheid of voor iets bijzonders. Met Karin Uitvaartverzorging zorgt samen met u dat het een liefdevol afscheid wordt waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.

Onze kenmerken

  • U heeft altijd één vast aanspreekpunt voor de crematie of begrafenis
  • We doen zelf de verzorging van de overledene, indien gewenst samen met de familie. Wij nemen hier alle tijd voor.
  • We hebben aandacht voor de kosten, een waardig afscheid is mogelijk voor ieder budget
  • We bieden met zorg samengestelde (budget)uitvaartpakketten voor een vast bedrag, hierdoor heeft u geen verrassingen achteraf
  • We verzorgen ook uitvaarten op maat, volledig naar uw wensen en op iedere locatie
  • We begeleiden u ook eventueel in het rouwproces na de uitvaart

Een mooie uitvaart houdt dierbare herinneringen levend

Een uitvaart vergeet u nooit meer. Het is een afscheid, een laatste groet aan iemand die u dierbaar was. De sfeer moet passen bij de overledene en bij de nabestaanden, de juiste muziek moet worden gespeeld, gepaste woorden gezegd. Kleine details, zijn van groot belang. ..Met Karin Uitvaartverzorging zorgt ervoor dat de uitvaart verloopt zoals u wenst. Met deskundigheid, aandacht voor details en betrokkenheid bij de familie. Zo wordt een uitvaart niet alleen een afscheid, maar ook een waardevolle herinnering.

Email : uitvaartverzorging@metkarin.nl
Wegens vakantie kunnen we geen uitvaart verzorgen
Scroll naar top