Uitvaart in ’t Oude Parochiehuis Mijdrecht

’t Oude Parochiehuis is, zoals de naam doet vermoeden, het voormalig parochiehuis van de kerk Mijdrecht en Wilnis. Tegenwoordig kan het parochiehuis ook gebruikt worden voor een uitvaartdienst en/of condoleance. Met Karin uitvaartverzorging biedt samen met ’t Oude Parochiehuis verschillende mogelijkheden:

  • 24-uurs kamer/zweedse blokhut: u kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht om afscheid te nemen van uw dierbare.
  • De afscheidsplechtigheid/uitvaartdienst
  • Condoleance

Als u kiest voor de 24-uurskamer kunt u zo vaak komen en blijven als u wilt. Dit kan een oplossing zijn als u thuis niet de mogelijkheid heeft of als u uw dierbare niet thuis wilt opbaren. U krijgt  een sleutel waarmee u op elk gewenst moment toegang hebt tot de blokhut. U bent de enige die toegang heeft tot de kamer, daarom kunt u de kamer op een persoonlijke manier inrichten door er bijvoorbeeld foto’s of andere persoonlijke spullen te plaatsen. Bij de 24-uurskamer zijn alle faciliteiten aanwezig die u nodig heeft, zoals een koffiehoek, een volledig gevulde koelkast (niet gratis), verwarming/airco en een toiletruimte. Daarnaast is het mogelijk een live video verbinding te maken (afgeschermd met wachtwoord). Op het moment dat u er behoefte aan heeft, kunt u nog even samenzijn met uw dierbare in een sfeervolle ‘huiskamer’.

Met een afscheidsdienst bij ‘t Oude Parochiehuis ervaart u de intimiteit van dit oude maar sfeervolle gebouw. Bij een uitvaartdienst is de zaal naar uw wens ingedeeld. Samen met Karin geeft u vorm aan de uitvaartdienst, dit is een belangrijke stap in het rouwproces. Na de uitvaartdienst volgt de begrafenis of crematie. Voor de begrafenis kan bijvoorbeeld gekozen worden voor de algemene begraafplaats van Wilnis of voor de begraafplaats naast de Janskerk in Mijdrecht. U kunt er ook voor kiezen om afscheid te nemen bij ’t Oude Parochiehuis waarna de Karin de overledene begeleidt naar het crematorium.

De condoleance kan ook  in ’t Oude Parochiehuis verzorgd worden. Hierbij kan de gebruikelijke ‘koffie met cake’ geserveerd worden, maar u kunt ook kiezen voor een uitgebreide broodtafel of buffet. Al uw wensen bespreekt u met Karin uitvaartverzorging, zij bespreekt dit vervolgens met ’t Oude Parochiehuis. U wordt volledig ontzorgd.

Uitvaartkosten ’t Oude Parochiehuis

We hebben voor u een aantal voorbeelden van de meest voorkomende uitvaarten bij ’t Oude Parochiehuis op een rij gezet. Dit geeft u een goed inzicht in de te verwachten uitvaartkosten als u de uitvaart laat verzorgen door Met Karin Uitvaartverzorging

Bovenstaande pakketten zijn voorbeeld berekeningen. Als bepaalde diensten niet worden afgenomen, zoals bijvoorbeeld de condoleance, dan worden deze niet berekend en komt de pakketprijs lager uit. U kunt ook kiezen voor een thuisopbaring waarbij alleen de afscheidsdienst en/of de condoleance in ’t Oude Parochiehuis wordt verzorgd. U kunt vrijblijvend een kostenindicatie op maat aanvragen als u meer wilt weten over het verzorgen van een uitvaart in het ’t Oude Parochiehuis. U kunt uw vraag/verzoek mailen naar uitvaartverzorging@metkarin.nl of bellen naar 06 39 78 34 16.

Bereikbaarheid

’t Oude Parochiehuis, Mijdrecht

Bozenhoven 152
3641 AJ Mijdrecht
Telefoon: 06 39 78 34 16
E-mail: Uitvaartverzorging@metkarin.nl
 

Route

Jouw locatie: Gebruik mijn huidige locatie

Uitvaartpolis

Het is een misverstand om te denken dat u verplicht bent de begrafenis of crematie te laten verzorgen door uw verzekeraar. Een uitvaarpolis is een verzekering die uitkeert wanneer een overlijden plaatsvindt. Door wie u de uitvaart laat verzorgen staat daar los van. Als u dat wilt, verzorgen wij de melding van overlijden aan de verzekeringsmaatschappij en het regelen van de uitkering voor u.  Wij ontvangen geen provisie van verzekeringsmaatschappijen en onderhouden geen speciale banden met leveranciers. Dat betekent dat wij geen financieel voordeel hebben bij de keuzes die u maakt. Daarmee heeft u de zekerheid dat u altijd kunt rekenen op objectief en onafhankelijk advies.

 

Email : uitvaartverzorging@metkarin.nl
Scroll naar boven