Bij een ‘eigen’  leven hoort een ‘eigen’ afscheid.

Jaren geleden vroeg ik me regelmatig af of werken in de uitvaartbranche iets voor mij zou zijn. Na een oriëntatiedag besloot ik de opleiding voor uitvaartleider te volgen bij opleidingsinstituut Docendo in Geldermalsen. Vrij snel daarna ben ik gaan werken in de overledeneverzorging, waar ik veel kennis en ervaring heb opgedaan in het verzorgen van de overledene en het omgaan met nabestaande vlak na het overlijden van hun dierbare. Na enkele jaren dit werk gedaan te hebben, ben ik mijn eigen uitvaartonderneming begonnen. Mijn onderneming bestaat nu uit een team van 3 medewerkers, waarbij ik het gezicht naar buiten ben. Als u belt voor informatie of een melding van overlijden dat krijgt u altijd mij aan de telefoon.

Het werk van uitvaartverzorgster is wat ik zocht; het contact met de families, het geven van persoonlijke aandacht en het zorgvuldig regelen van alles wat nodig is in een moeilijke periode. Ik merkte hoe belangrijk het is om de tijd te nemen, en hoe zeer dit wordt gewaardeerd door nabestaanden. De dankbaarheid maakt dat mijn passie en gedrevenheid alleen maar groeit.

Een uitvaart kun je maar één keer goed doen. Tot op de dag van vandaag zet ik daarom alles in het werk om de betrokkenen met een goed gevoel terug te laten kijken op het afscheid van hun dierbare. Hopelijk halen ze hier troost en kracht uit, zodat ze weer verder kunnen.

“Een team met het hart op de juiste plaats en waar niets te veel is. De persoonlijke aandacht en net dat beetje extra maakte de uitvaart een dag om nooit meer te vergeten.”

Informeel, ondersteunend en persoonlijk

Mijn werkwijze is informeel; ondersteunend waar nodig en zelf laten doen waar gewenst. Het is voor mij vanzelfsprekend met u mee te denken en mij, tijdens de voorbereidingen en de uitvaart zelf, mee te bewegen in uw stijl van afscheid nemen. Ik hecht veel waarde aan een professionele, persoonlijke benadering en kijk goed naar de gewenste sfeer. Het regelen en uitvoeren van de uitvaart vindt plaats in zorgvuldig overleg met de nabestaanden en volgens de wensen van de overledene. Deze respectvolle benadering past bij mijn levensvisie, wie ik ben en wat ik belangrijk vind.

Ontzorging in een drukke en emotionele periode

Tijdens een drukke en emotionele periode doe ik er alles aan u te ontzorgen, zodat u zich volledig kunt richten op het rouwproces. Tegelijkertijd draag ik ideeën aan en inspireer mensen om, als ze daar behoefte aan hebben, actief mee te denken. Samen met u geef ik inhoud aan de ceremonie om te komen tot een mooie herinnering aan uw dierbare

“Wij hebben de persoonlijke benadering zeer op prijs gesteld. Afscheid nemen van iemand die je dierbaar is verdient om “ruimte en tijd” voor te krijgen. Dat staat bij jou hoog in ’t vaandel. Wij hebben dat mogen ervaren.”

Mijn werkwijze

Eén persoon en niet steeds een ander gezicht. Vanaf het moment dat u mij belt om melding te maken van een overlijden tot en met de dag van de uitvaart ben ik als uitvaartverzorgster uw aanspreekpunt en regel voor u alle praktische zaken. Dit begint eventueel met het ophalen van de overledene, de laatste verzorging en de opbaring bij u thuis of in een uitvaartcentrum naar uw keuze.  

Het verzorgen van de overledene kunt u aan mij overlaten, maar we kunnen het ook samen doen. Ik leg u dan stap voor stap uit wat er gaat gebeuren en u kunt het op elk moment overnemen wanneer u dat graag zou willen. Het verzorgen gebeurt uiteraard met de grootste zorg en respect waarbij ik uw dierbare weer de vertrouwde aanblik wil geven voor een mooi en sfeervol afscheid. Na de verzorging ga ik of gaan we samen de overledene aankleden. Mijn advies is dan om voor kleding te kiezen die uw dierbare vaak aan had en waar hij of zij zich prettig in voelde. Het vertrouwde aanzien kan belangrijk zijn in uw verwerking.

Vervolgens maken we een afspraak voor een eerste gesprek waarin ik u uitleg wat u kunt verwachten tot en met de dag van de uitvaart. Stap voor stap en niet overhaast gaan we samen de dag van de uitvaart vormgeven. Ik luister hierbij naar uw wensen en ga niet alleen uit van het gebruikelijke. Uit ervaring weet ik hoe belangrijk het is dat u dagelijks wordt bijgestaan door één en dezelfde persoon waar u met al uw vragen terecht kan en die beseft hoe belangrijk uw persoonlijke wensen zijn. U kunt dan ook van mij verwachten dat ik open en betrokken met u samenwerk om een afscheid te verzorgen zoals u dat voor ogen had. In onze gesprekken bied ik u de nodige ruimte en rust waarin het mijn taak is om het overzicht te houden en de tijd te bewaken. Zo kunnen formaliteiten en rouwverwerking goed samen komen en zullen uw zorgen zorgeloos verlopen!

Op de dag van de uitvaart waarop het afscheid daadwerkelijk vorm heeft gekregen ben ik er om u te ondersteunen. Soms op de voorgrond maar meestal op de achtergrond. Samen maken we er een dag van waar u liefdevol op terug kunt kijken. De dag waarop een kostbaar leven herinnerd  wordt en u het draaiboek van deze dag zelf heeft ingedeeld.

“Je hebt de uitvaart supergoed verzorgd, heel betrokken, zorgzaam, lief, geduldig en opmerkzaam.”

49 gedachten over “Over Karin”

 1. Alleen maar lof voor Karin. Ze wist precies wat onze bedoeling was voelde.heel goed
  hoe wij het graag wilden. Het was werkelijk allemaal ontzettend mooi en goed.
  Dank je wel

 2. Brechtje Nieuwint

  Lieve Karin,
  Wat heb jij mij geholpen! Voor mij was dit de eerste keer dat ik in contact kwam met een uitvaartverzorger. En ik wil nooit meer iemand anders! We hadden elkaar nog niet gezien en ik wist gelijk dat het klikte. Heel direct, zakelijk en duidelijk. Maar misschien nog wel het belangrijkste.. Je hebt het voor mij een stuk luchtiger gemaakt. 1000 maal dank hiervoor! Ik hoop je niet gauw te spreken ;), maar als het dan toch moet, ben jij de 1ste die ik bel!!

 3. Ik wil je super veel bedanken voor alles wat je voor ons gedaan hebt. De uitvaart, de condoleance, de financiën. Echt, ik kon geen betere wensen.

 4. Beste Karin en Chris,

  Ik wil jou, Karin, van harte danken voor je professionele begeleiding. Je ontspannen en directe houding heb ik erg gewaardeerd bij het regelen van het afscheid van mijn moeder.

  Ook Chris hartelijk bedankt voor het vormgeven van de rouwkaart. Er waren verschillende mensen die het erg mooi vonden.

  Tot ziens,
  Hartelijke groeten,
  Olivia

 5. Familie Bezuijen

  Karin heeft vanaf het eerste moment goed ingeschat hoe wij het als familie het liefst wilden hebben.
  Haar verdere begeleiding en zorg waren zeer professioneel en praktisch gericht. Het was fijn dat vanaf, de achtergrond, op gepaste afstand richting gegeven werd aan familie en bezoekers. Ook de kaart en de rouwadvertentie waren zeer smaakvol vorm gegeven. Ook het meedenken met ons en zo verschillende oplossingen voorstellen, heeft ons zeer geholpen.Kortom zeer goed en overzichtelijk. Karin is een fantastiche vakvrouw met het hart op de goede plaats en een juist gevoel voor humor.

 6. Het ondenkbare gebeurde in ons gezin, als een donderslag bij heldere hemel, is mijn echtgenoot op 58 jarige leeftijd verongelukt. En dan moet er ook nog volledig vanuit het niets van alles, met een uitvaart waar we maar heel oppervlakkig ooit bij stil hadden gestaan. Karin was een steun, aanwezig wanneer het moest, op afstand wanneer het kon. Vanuit haar ervaring bij zo onverwacht overlijden accenten zetten, zonder stempel van haar, ze zag en begreep wat mijn vrouw en de kinderen voor gezin waren en handelde daarnaar. Haar stille duidelijkheid viel niet op maar leidde ons door deze intrieste week. Natuurlijk gaven wij vorm maar zonder haar regie had dat niet geleidt tot een uitvaart met de warmte en waardigheid die in onze herinnering gebeiteld staat

 7. Peter Van Splunteren

  Beste Karin,
  Stonden we daar op haar kamer. Onze lieve moeder was net overleden en er moest een heleboel geregeld worden. De avond ervoor had ik wat gegoogeld en viel mijn oog op de website van Karin. Die sprak me gelijk aan: heldere taal, persoonlijk en to-the-point. We waren het snel eens over de keuze. Ik belde je die morgen uit bed. Je was meteen alert en vertelde ons wat te doen. En die alertheid, professionele aanpak en ook persoonlijke toon is er tot aan de uitvaart en de nazorg gebleven. Fantastisch Karin, hoe je ons hebt geholpen met al die organisatorische zaken. Dat gaf ons ruimte om met ons verdriet bezig te zijn en een begin te maken met de verwerking. Ook waren we blij met de keuze van Zorgvlied, een prachtige locatie, professionele mensen en een mooie crematie ruimte in de open lucht. Kortom, niets dan lof voor jou over de wijze waarop je alles hebt geregeld. Namens de familie, Peter.

 8. Karin,
  Enorm bedankt voor het verzorgen van de uitvaart, alles prima geregeld. Vooral op de kaart krijgen we veel positieve reacties. De foto was heel donker, maar je hebt deze zo goed bewerkt dat het een hele mooie kaart is geworden. En ook de rust die je uitstraalde tijdens je bezoeken heeft ons goed gedaan. In ons tempo is alle doorgenomen. Nogmaals heel veel dank

 9. Karin je was geweldig,voor,tijdens en na de crematie,vooraf alles kunnen bespreken,met de familie.
  Ik heb je al aan bevolen,bij mijn kennisen,Een heel tevreden gevoel,alweer 6 weken geleden.Nogmaals bedankt.

 10. beste Karin,
  via deze weg willen wij onze grote dank uitbrengen voor de wijze waarop je de uitvaart verzorgd hebt van mijn man, onze (schoon) vader, opa en broer Eef. De rust die je meenam, de tijd die je aan ons besteedde, de open gesprekken en het tot in de puntjes regelen en begeleiden van de complete plechtigheid, inclusief de mooie kaarten en supermooie bloemen.
  We houden er een goeie herinnering aan over!
  Nogmaals dank!

 11. Wat heeft Karin ons goed bijgestaan,je weet niet wat je moet verwachten
  Maar zij gaf hele fijne persoonlijke adviezen
  Door haar is het een mooi persoonlijk afscheid geweest
  Wij willen je hier dan ook voor bedanken ,hier kunnen we op terugkijken
  Liefs Jeanet en fam

 12. Lieve Karin,
  Je bent een enorme steun voor ons geweest na het overlijden van mijn partner Frank Kramer. De privacy die wij zo nodig hadden ivm Frank’s bekendheid, heb jij weten te waarborgen en daardoor konden wij aan zijn laatste wens, om in stilte gecremeerd te worden, voldoen.
  Voor de verwerking van ons verlies is dit van groot belang gebleken.
  Daarnaast ben je eerlijk, kundig en neem je alle beslommeringen uit handen van wat erbij een overlijden komt kijken (en waarvan je als nabestaanden geen idee hebt). Je legt duidelijk uit wat de mogelijkheden zijn en kwam nog eens extra langs om de dag van cremeren ‘stap voor stap’ met ons door te nemen, zodat we niet voor nare verrassingen kwamen te staan.
  Kortom: wij zijn dankbaar dat jij er voor ons was en ik zal je zeker bij anderen aanbevelen!
  Lieve groeten van Mira, Alìx en Vince

 13. Hennie van Kippersluis

  Lieve Karin een berichtje van mij en mijn gezin om je te laten weten dat we heel tevreden zijn over de manier waarop jij de crematie van mijn man en onze vader heeft geregeld.
  Je hebt alles netjes geregeld en in de gesprekken voorafgaande voelde we ons thuis bij jou, je bent een warm persoon ,heel veel dank hiervoor.

 14. Joost Spoelstra

  Karin heeft ons in deze droevige tijd erg goed begeleid. Naast het vele verdriet hebben we dankzij haar ook veel kunnen lachen. Haar manier van werken is open en transparant. Zelfs met een gezonde dosis humor. Dat is belangrijk in deze moeilijke tijd. Door gebruik te maken van een checklist blijft alles overzichtelijk, zowel voor de familie als voor Karin.

  Karin heeft onze wensen voor de uitvaart van onze moeder mooi weten te realiseren. Ook van de kleine dingen, die heel veel betekenden voor ons had zij oog voor. Wij kunnen Karin daarmee oprecht aanbevelen.

  Joost en Lieke

 15. Margret Willig

  Karin, bedankt dat je er was als onze uitvaartbegeleidster, je hebt ons eerlijk, warm en professioneel begeleid tijdens de gehele week vanaf het overlijden van mijn lieve vader!
  Zo intensief contact elke dag en zo betrokken was je vanaf het begin tot het eind. Met je man op de achtergrond, want zelfs de rouwkaarten werden ook door je verzorgd, zo fijn! Je hebt mee gedacht in wat mogelijk was, maar ook in wat niet mogelijk was. Je bent een oprecht mens, met het hart op de goede plaats. Heel veel dank voor alles! X

 16. Uitvaartverzorging metkarin is een eenvrouws bedrijf en een hele goeie! Helaas is mijn lieve GertJan overleden maar Karin was een grote steun. Heeft alles zeer zorgvuldig geregeld. Is integer en super lief. Vakkundig, het was ondanks mijn grote verlies een fijne week met haar.

 17. Harold Liesveld

  Karin als eerste bedankt voor de begeleiden van het traject, waarin we afscheid hebben moeten nemen van mijn pap. Ik kijk, ondanks het droevige gebeurtenis, met een zeer voldaan gevoel terug op deze periode. Mijn waardering zoals je het traject hebt begeleidt, open stond voor onze ideeën en gevoelens, maar ook hoe je proces met vaste hand geleid hebt. Dat je rouwkaarten in eigen beheer maakt en verzorgt is wel een pré. Karin, thanks!

 18. Karin je was geweldig,voor,tijdens en na de crematie,vooraf alles kunnen bespreken,met de familie.
  Ik heb je al aan bevolen,bij mijn kennisen,Een heel tevreden gevoel,alweer 6 weken geleden.Nogmaals bedankt.

 19. Karin is iemand met hart op de juiste plaats wat een liefde en steun ontving ik van haar in de zwaarste tijd van mijn leven. Hartelijk dank voor alles.w

 20. Lieve Karin,

  Ondanks alle beperkingen die we in deze coronacrisis hebben, kijken we toch terug op een mooie en fijne crematie. Heel veel dank, dat je met veel geduld en binnen de mogelijkheden de uitvaart hebt kunnen regelen.

  Hans

 21. Lieve Karin,

  Nogmaals willen we je hartelijk danken voor het organiseren en het begeleiden van ons als familie bij de uitvaart van onze echtgenoot, (schoon)vader en opa.
  Alles is precies volgens afspraak en heel vlot verlopen.
  Je bent een heel aardig, prettig persoon met moderne, goede ideeën,
  die ervoor heeft gezorgd, dat het afscheid van onze man, (schoon)vader en opa
  prachtig was.
  We kijken er met een goed gevoel op terug.

 22. Lieve Karin,

  Nog even een bedankje voor al je steun en hulp na het overlijden van mijn moeder.
  Je bent echt een geweldig mens en heel goed in waar je voor staat: persoonlijk, warm maar zeker ook professioneel en precies.
  Het klikte meteen toen we elkaar in de zomer van (inmiddels) afgelopen jaar ontmoetten en dat gevoel groeide alleen maar verder in de intensieve fase van voorbereiding op de begrafenis.
  Zo werd het echt een waardig en stijlvol afscheid geheel in de geest van mijn moeder en ook van mij.
  Diverse mensen hebben na afloop gezegd en geschreven dat ze het prachtig vonden en dat was zeker ook mede jouw verdienste.

  1. Lieve Rolf en Noel,

   Dank je wel voor deze mooie woorden.
   Ik vond het fijn om met jullie samen alles te regelen voor de uitvaart van jouw moeder.
   Heel relaxed en waardig.

 23. Lieve Karin, bedankt voor al je goede hulp voor, tijdens en na de begrafenis van onze (schoon)moeder.
  Je aandacht en de fijne gesprekken hebben ons rust gegeven.

 24. Marco Keehnen

  Mijn dochter is op 15 oktober overleden. Toen deze datum vaststond voelde ik mijn afkeer van mcYarden groeien. Een vriendin is op speurtocht gegaan en kwam bij Karin uit. Ons tel.gesprek sloot meteen aan. Karin weet wensen, gevoel en praktische zaken perfect te combineren. Zo konden we een paar familie kliffen prettig omzeilen.
  Iris had al een globaal idee hoe haar kaart eruit moest zien, welke foto enzo. Chris heeft er een kunststuk van gemaakt. Ik zie bij veel kennissen de voorkant nog steeds zichtbaar staan.
  Ik zal ik de voorkomende gevallen ..met Karin zeker aanbevelen, qua uitvaart en drukwerk.

 25. Fam. van Meerwijk

  Onze vader is 30 augustus 2019 komen te overlijden. Aangezien wij het afscheid helaas niet meer konden vermijden, hebben wij vooraf contact gezocht met diverse aanbieders. Met Karin hadden wij gelijk een klik, ze is geduldig, vriendelijk, lief en gaf ook gelijk goede adviezen. Er waren veel gasten, maar alles was tot in perfectie geregeld. Je wilt het allerbeste afscheid voor de mensen van wie je houdt en daar heeft Karin ons bij geholpen. Karin, nogmaals bedankt!

 26. Dankzij de positieve referenties op haar website, hebben we contact met Karin gezocht na het overlijden van onze (schoon)moeder.
  Vanaf het eerste moment voelde dit goed, en zij heeft ons zeker niet teleurgesteld. Ze was eerlijk, open en betrokken. Ze begreep onze wensen, en werkte volledig mee om die te verwezenlijken.
  Ook was ze open over de kosten die ons te wachten stonden. En.. die vielen dank zij haar meedenken best wel mee.
  In een verdrietige tijd heeft ze ons prima bijgestaan. Dank je wel.

 27. Sophia van der Poel

  Reeds weken voor zijn dood wisten mijn man en ik dat hij was begonnen aan zijn naderend levenseinde. Omdat we samen zijn uitvaart wilden voorbereiden conform zijn en mijn wensen besloten we een uitvaartverzorger te zoeken . Na wat te hebben rondgezocht op het internet besloten we Karin uit te nodigen voor een verkennend gesprek. Haar website sprak ons enorm aan. Bij ons eerste gesprek heeft ze alle tijd genomen om ons alles uit te leggen, ondanks dat je dit soort gesprekken eigenlijk liever niet doet voelde het fijn . Vanaf het eerste contact wisten we dat Karin de vrouw was die ons moest gaan begeleiden in dit traject. Lekker informeel, helder en enorm betrokken. Na het overlijden van mijn man heb ik hem samen met Karin mogen verzorgen, ze nam hiervoor alle tijd. Dit is was voor mij van grote betekenis. Ze was mijn steun en toeverlaat. We hebben alles aan haar over kunnen laten, ook de rouwkaarten. Haar partner Chris heeft deze voor ons ontworpen. Door de korte lijnen heb ik alles kunnen doen zoals we het graag wilde. Mijn man heeft een mooie warme crematieplechtigheid gekregen. Karin enorm bedankt hiervoor. Je bent een topper

 28. Na een operatie en ziekenhuisopname komt ineens onze broer en zwager te overlijden. Er komt van alles op je af. Zijn wensen waren wel bekend: eenvoudige, besloten, goedkope crematie met koffie en cake. Google bracht uitkomst. Goedkope crematies genoeg, reviews lezen, afwegen. De heel goedkope advertenties blijken lokkertjes te zijn, want daar is sprake van heel veel bijkomende kosten.
  Dan komt de link en website van “…met Karin Uitvaartverzorging” in beeld. Kunnen die 5 sterren en positieve reviews kloppen? We wonen in haar verzorgingsgebied en bekijken de website. Dat gaf ons een goed gevoel. We bellen en krijgen Karin direct aan de lijn. Dat eerste contact voelde heel goed aan. Iemand die luistert en precies aanvoelt wat wij willen. Een afspraak wordt gemaakt voor de volgende dag en intussen regelde zij de verzorging van onze broer/zwager.
  De volgende dag komt Karin. Kopje thee en koffie erbij en eerst een gesprek over de situatie. Alsof een goede kennis op visite komt en we even bijpraten wat er de afgelopen tijd gebeurd is. Uiteraard zijn later de zakelijke punten ook besproken en kwamen onze wensen aan de orde. Tot in de kleinste details heeft Karin ervoor gezorgd dat de crematie exact zo is gegaan als wij dat voor ons zagen. Inclusief afhandeling van de verzekeringen, ambtelijke verplichtingen, akte van overlijden etc. en voor de nazorg een boekje met aandachtspunten wat je (nog) moet doen en waar je op moet letten.
  En de kosten dan? Ook daarin heeft Karin een concurrerende positie. Geen verrassingen achteraf. Bij ons maakte zij een combinatie van de soorten van crematie, die zij op haar website aanbiedt. Kortom een stukje maatwerk.
  “…met Karin Uitvaartverzorging” heeft een onuitwisbare warme indruk achtergelaten. Als mens, als uitvaartverzorgster en als een vrouw waarop je kan vertrouwen dat zij de afspraken nakomt. Karin staat bij ons als 1e aanspreekpunt voor toekomstige gebeurtenissen. Immers na de geboorte zal er ooit een overlijden komen en wil je een persoon als Karin daarbij hebben.

 29. Haar mooie website sprak ons meteen aan en ons eerste telefonisch contact voelde ook meteen goed. Voor alle vragen en of opmerkingen konden wij 24/7 bij haar terecht. Dit gaf ons een veilig vertrouwd gevoel dat het in goede handen was. Op een fijne informele wijze hebben wij alles met haar kunnen bespreken en ook alles is zo gegaan zoals doorgesproken was. Zo hebben wij op een mooie en warme manier afscheid kunnen nemen van onze lieve moeder.

 30. Lieve Karin, jij bent een aanwinst in de wereld van de grijze pakken – uitvaartverzorgers.
  Ons eerste telefonische contact gaf ons al meteen een goed gevoel en onze eerste ontmoeting bevestigde dit ook.
  Je bent een vakvrouw met veel gevoel voor detail , je hebt een goed luisterend oor en de gave om luisterend naar iedereen de uitvaart tot een mooi waardevol einde te maken. Je gaf ons het gevoel dat een vriendin ons op mam’s laatste tocht begeleide.
  Dank , dank voor alles maar vooral om wie je bent! Je bent een kanjer !

 31. Lieve Karin,ik wil je nogmaals bedanken dat door jouw zorg na het overlijden van mijn man er een mooie en warme herinnering kon ontstaan.Je hebt het geweldig gedaan !Je aandacht,luisterend oor en meedenken gaf ons troost.Je hebt voor altijd een plaatsje in ons hart.Dank Karin.

 32. Ingeborg van der Meijden

  De mooie website, het persoonlijke verhaal van Karin en de heldere uitleg over verschillende mogelijkheden sprak ons aan. Karin dus maar gebeld in deze moeilijke tijd. Al bij de eerste ontmoeting klikte het meteen en vonden we het fijn om haar om ons heen te hebben. Oprecht meelevend, warm, hartelijk én op een informele manier heeft ze ons stap voor stap door het proces begeleidt. Karin is een professional die de familie volledig ontzorgt en constant bereikbaar is voor ook die ene vraag die je nog kan bedenken. Karin heeft alles tot in de puntjes geregeld en daar waren wij heel blij mee. Namens de gehele familie: Bedankt, Karin!!

  1. Callista van Rooijen

   Alles wat Karin op haar website schrijft over haarzelf en haar werkwijze klopt voor 100%. Ze heeft de uitvaart van mijn moeder prima geregeld en voor ons, de kinderen, was ze echt een hele goede steun. Karin, je bent een heel warm en betrokken persoon! We hebben op een heel prettige en fijne manier afscheid kunnen nemen van onze moeder. Hiervoor krijg je maar één kans. Ik kan dit hele goede en warme afscheid mijn leven lang meenemen! Daarnaast Karin, denk ik ook nog terug aan het zeer fijne gesprek dat we samen hadden in de rit naar en van het mortuarium. Karin je bent gewoon top, dank je wel!

 33. Karin heeft voor ons de uitvaart=/crematie van mijn moeder tot in de puntjes goed geregeld, maar dan ook tot in de puntjes. Vanaf het 1e gesprek tot de plechtigheid, de rouwkaarten, rouwadvertentie, alles goed geregeld. Zij is warm en een menselijk mens, maar is tevens uiterst professioneel.

  Het bizarre is dat wij 9 dagen later Karin weer nodig hadden, maar dit keer voor mijn vader. Wederom alles tot in de puntjes geregeld.

  Zij heeft een grote zorg weggenomen, waar wij haar zeer dankbaar voor zijn.

 34. Mijn vader is op toch nog verdrietige wijze op 24 maart overleden. Wat nu, dacht ik. Via Google gezocht naar iemand die kon helpen met het verzorgen van de crematie enz. Blind gekozen ( wel bewust niet op een van de grote spelers). Meteen een klik en Karin heeft met ons een zeer persoonlijke, warme afscheidsbijeenkomst geregeld. Dank je daarvoor.

 35. John en Jenny Webster

  Onze zoon overleed in zijn woonplaats Bolsward, geheel onverwachts. En NU denk je dan.
  Via internet vonden we Karin Uitvaartverzorgster. Bellen met Karin, ze heeft het heel druk op dit moment, maar na ons verhaal aangehoord te hebben zegt ze…..ik ga jullie helpen. Wat zijn we hier blij mee.
  Niets is te gek, alles kan en wordt tot in de puntjes geregeld.
  Karin zorgde ervoor dat onze zoon vanuit Drachten naar Groningen werd gebracht (financieel oogpunt) en op de dag van de crematie naar Uithoorn, zijn geboorteplaats, werd vervoerd.
  Wat het meest in onze herinnering zal blijven is de menselijke benadering van Karin. De tijd die ze voor ons had is onbetaalbaar.
  We kijken terug op een mooie en warme crematieplechtigheid waar we nog lang met een goed gevoel aan terug zullen denken.
  Karin heel veel dank hiervoor.
  John en Jenny.

 36. Danny de Graaf

  Hartelijk, betrokken en een uitstekende organisator: dat is Karin. Al bij de eerste ontmoeting met Karin voelden we ons bij haar thuis en vonden we het fijn om haar om ons heen te hebben. Geen kille zakelijkheid maar iemand die je op een hartelijke en informele manier stap voor stap door het proces begeleidt. Karin is zeer toegewijd, getuige het feit dat zij ook ’s avonds bereikbaar is voor vragen of om te overleggen. Daarnaast heeft ze een enorm oog voor detail. Ze regelt alles en laat niets aan het toeval over. We hadden ons echt geen betere uitvaartverzorgster kunnen bedenken en ik denk ook niet dat die er is. Namens mijn gehele familie: heel veel dank, Karin!!

 37. Vorig jaar mei hebben mijn man en ik Karin ingehuurd voor mijn overleden moeder. Vanaf het eerste contact met Karin verloopt alles op rolletjes. Karin stelt vragen, wij geven antwoord en vertellen…Zij hoort je niet alleen, zij luistert naar je en vertaald alles naar een mooi en waardig afscheid van je familielid. Van mij krijgt Karin een dikke TIEN

 38. Karin is een uitvaartleidster, met oog en oor voor de familie. Heel bijzonder is het te mogen ervaren dat een uitvaart voor haar geen taak of baan is om uitgevoerd te worden, maar de laatste gelegenheid voor een familie hun geliefde met liefde en respect te begeleiden in de laatste momenten samen. Haar aandacht voor wie de persoon is geweest in leven, zijn of haar leven voor hen die achter blijven en in echte, liefdevolle en oprechte woorden te beschrijven die troost bieden is prijzenswaardig. Alhoewel haar aanwezigheid zichtbaar is tijdens een plechtigheid en toch ervoor zorgend dat de aandacht, niet op haar maar op de persoon die overleden is en diens leven en familie gevestigd word is bewonderenswaardig. Dank voor het feit dat ik dit mocht zien en ervaren, niet als een show maar als zorg die op zo een gelegenheid gepast en troostend is.

 39. Het tijdsbestek waarin we alles moesten regelen, na het overlijden van mijn vrouw Marianne, was bijzonder kort. De wijze waarop Karin alles tot in detail regelde was nieuw voor mij. Het gaf ons een geweldige ontlasting, in deze moeilijke dagen. De familie, vrienden en relaties waren na afloop allen vol lof over deze “warme” mooie uitvaart.
  Bedankt Karin

 40. Marlies den Hartag

  Super begeleiding, erg meelevend en verzorgd tot in de puntjes.Erg blij en tevreden dat ik haar gekozen heb.Ontzettend bedankt Karin

 41. Mieke van Zijl

  Lieve Karin, op het moeilijkste moment in mijn leven, het overlijden van mijn lief, was jij een enorme warme steun voor ons. Het verzorgen van mijn man, na zijn overlijden , de manier waarop jij ,samen met mijn nicht, hem zijn waardigheid hebt terug gegeven, blijft voor mij van grote betekenis. Door jouw zeer persoonlijke aandacht en aanpak nam je een grote last van onze schouders. Je gaf ons heel veel vertrouwen. Het was heel fijn je te hebben leren kennen. We hebben, ondanks het grote verdriet, er een heel fijn gevoel aan overgehouden.
  Veel liefs, Mieke en Corien.

 42. Mijn vader is overleden, en nu? Ik heb hem altijd overal bij kunnen helpen, dat ging mij prima af, maar nu een uitvaart wat moet ik doen. Waar begin ik? Ik heb dit nooit eerder gedaan.
  Google dan maar, …Met Karin

  Wat ben ik jou dankbaar, je hebt ons van het begin tot het eind stap voor stap bij alles geholpen. In 5 dagen tijd zocht je ons meerdere keren op om de dingen te regelen, elke keer weer vol van begrip, geduld en warmte en met een luisterend oor stond jij voor ons klaar, wat een mooi mens ben jij.
  Lieve Karin, dank je wel. Dankzij jou hebben wij onze vader een mooi en waardig afscheid kunnen geven. Je bent een kanjer!

 43. Gelijk een goed gevoel bij Karin. Karin is een fijn mens om de laatste zorg voor mijn moeder mee te hebben kunnen delen. Is recht door zee, draait er niet omheen, is betrokken en luistert naar de wensen. Zij heeft bij gedragen aan een mooi afscheid. Bedankt!

 44. Marian van Heijningen

  Op kerstavond bereikte mij het trieste bericht van het overlijden van een cliënt. Ik ben toen op zoek gegaan naar een uitvaartondernemer die met gevoel voor de bijzondere situatie een waardig afscheid kon verzorgen, waarbij het beschikbare bedrag voor de uitvaart niet ongelimiteerd was. Na een aantal uitvaartondernemers telefonisch te hebben benaderd, had ik bij Karin direct het goede gevoel. Vooral ook de transparantie in de kosten, zonder verrassingen achteraf, onderscheidt haar, zonder dat dit afbreuk doet aan haar persoonlijke benadering.
  Een vakvrouw met het hart op de juiste plaats en een baken van vertrouwen tijdens zo’n moeilijke periode.

 45. Katja Jorissen

  Aardig, rustig, neemt zorg uit handen, maar neemt niet de regie over.
  Ik ben erg blij dat ik haar in de arm heb genomen voor de crematie van mijn moeder. Top

 46. Carla Erkelens

  Mijn vriend/partner is op 28 oktober 2017 overleden. Karin viel mij gelijk op door haar foto, een vriendelijke, warme en open blik. In tussen is de crematie geweest. Ook na de uitvaart staat Karin ons nog bij, wij hebben zo veel geluk gehad dat wij haar hebben gevonden. Ik kan alleen maar met veel lof over haar spreken. Wat een fantastische vakvrouw maar ook een fantastisch mens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Email : uitvaartverzorging@metkarin.nl
Scroll naar boven