…met Karin Uitvaartverzorging

Wij verzorgen uw uitvaart in Aalsmeer en omstreken

Een uitvaart regelen is ingrijpend en verdrietig. U bent een dierbare verloren, of u moet door ernstige ziekte een uitvaart voorbereiden. Er komt veel op u af: Wat moet ik allemaal regelen? Wat kost een begrafenis in Aalsmeer of daarbuiten, of wordt er  gekozen voor een crematie? Wat zijn de mogelijkheden ?  Wij zetten uw uitvaartwensen op een rij en begeleiden u bij de keuzes. Of u nu kiest voor een eenvoudige uitvaartplechtigheid of voor iets bijzonders. Uitvaartverzorging met Karin zorgt samen met u dat het een liefdevol afscheid wordt waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.

Onze kenmerken

  • – Een vast aanspreekpunt voor de begrafenis of de crematie
  • – Wij doen zelf de verzorging van de overledene, eventueel samen met de familie. We nemen hiervoor alle tijd
  • – Ervaren en gecertificeerde professionele medewerkers
  • – Geen landelijk dekkende organisatie maar regionaal gericht, hierdoor veel kennis van de lokale mogelijkheden in en om Aalsmeer
  • – Aandacht voor de kosten, een waardige uitvaart is mogelijk voor ieder budget
  • – We bieden uitvaartpakketten aan voor een vast bedrag. In dit bedrag zitten alle kosten van de uitvaart, hierdoor geen verrassingen achteraf
  • – We organiseren ook een uitvaart op maat, volledig naar uw wensen en op iedere locatie
  • – Begeleiden u ook eventueel in het rouwproces na de crematie of begrafenis

 

Uitvaartkosten

U kunt kiezen voor één van onze, met zorg samengestelde uitvaartpakketten waarbij u vooraf weet waar u financieel aan toe bent of voor een uitvaart volledig naar uw wens en op iedere locatie. De prijs van en basis crematie is € 1995, dit is een totaalprijs, dus inclusief de overledeneverzorging, de crematie, het basistarief van de uitvaartleider en wat er bij een uitvaart geregeld moet worden. De kosten voor een begrafenis zijn vaak hoger. Meer informatie vind u onder uitvaartkosten of vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

Uitvaartpolis

Het is een misverstand om te denken dat u verplicht bent de begrafenis of crematie te laten verzorgen door uw verzekeraar. Een uitvaarpolis is een verzekering die uitkeert wanneer een overlijden plaatsvindt. Door wie u de uitvaart laat verzorgen staat daar los van. Wij regelen de afhandeling van de kosten van de begrafenis dan wel crematie met de verzekeringsmaatschappij,  ongeacht het soort overlijdensverzekering dat u heeft afgesloten.

Heeft u vragen over onze uitvaartverzorging of uitvaartkosten? Bent u op zoek naar een begrafenisondernemer. Laat dan uw gegevens achter via dit contactformulier. Wilt u graag gebeld worden? Vul dan ook uw telefoonnummer in. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact

met Karin Uitvaartverzorging Aalsmeer

Telefoon: 0639783416
E-mail: uitvaartverzorging@metkarin.nl

Contactformulier

Email : uitvaartverzorging@metkarin.nl
24/7 bereikbaar 06 39 78 34 16