Wij verzorgen uw uitvaart in IJsselstein en omstreken

Een uitvaart regelen is ingrijpend en verdrietig. U bent een dierbare verloren, of u moet door ernstige ziekte een uitvaart voorbereiden. Er komt veel op u af: Wat moet er geregeld worden? Wat kost een begrafenis in IJsselstein, of wordt er gekozen voor een crematie? Wat zijn de mogelijkheden ?  Wij zetten uw uitvaartwensen op een rij en begeleiden u bij de keuzes. Of u nu kiest voor een eenvoudige uitvaartplechtigheid of voor iets bijzonders. Uitvaartverzorging met Karin zorgt samen met u dat het een liefdevol afscheid wordt waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.

Onze kenmerken

  • – Een vast aanspreekpunt voor de begrafenis of de crematie
  • – Wij doen zelf de verzorging van de overledene, eventueel samen met de familie. We nemen hier alle tijd voor
  • – Ervaren en gecertificeerde professionele medewerkers
  • – Aandacht voor de kosten, een waardige uitvaart is mogelijk voor ieder budget
  • – We bieden met uitvaartpakketten aan voor een vast bedrag. In dit bedrag zitten alle kosten van de uitvaart, hierdoor geen verrassingen achteraf
  • – We organiseren ook een betaalbare uitvaart op maat, volledig naar uw wensen en op iedere locatie binnen en buiten IJsselstein
  • – Begeleiden u ook eventueel in het rouwproces na de crematie of begrafenis

Een mooie uitvaart houdt dierbare herinneringen levend

Een uitvaartceremonie vergeet u nooit meer. Het is een afscheid, een laatste groet aan iemand die u dierbaar was. De sfeer moet passen bij de overledene en bij de nabestaanden, de juiste muziek moet worden gespeeld, gepaste woorden gezegd. Kleine details, zijn van groot belang.Wij zorgen ervoor dat de uitvaart verloopt zoals u wenst. Met deskundigheid, aandacht voor details en betrokkenheid bij de familie. Zo wordt een uitvaart niet alleen een afscheid, maar ook een waardevolle herinnering.

Uitvaartkosten

U kunt kiezen voor één van onze, met zorg samengestelde uitvaartpakketten waarbij u vooraf weet waar u financieel aan toe bent of voor een uitvaart volledig naar uw wens en op iedere locatie. De prijs van en basis crematie is € 1995, dit is een totaalprijs, dus inclusief de overledeneverzorging, de crematie, het basistarief van de uitvaartleider en wat er bij een uitvaart geregeld moet worden. De kosten voor een begrafenis zijn vaak hoger. Meer informatie vind u onder uitvaartkosten of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Uitvaartpolis

Het is een misverstand om te denken dat u verplicht bent de begrafenis of crematie te laten verzorgen door uw verzekeraar. Een uitvaarpolis is een verzekering die uitkeert wanneer een overlijden plaatsvindt. Door wie u de uitvaart laat verzorgen staat daar los van. Wij regelen de afhandeling van de kosten van de begrafenis dan wel crematie met de verzekeringsmaatschappij,  ongeacht het soort overlijdensverzekering dat u heeft afgesloten.

Heeft u vragen over onze uitvaartverzorging of uitvaartkosten? Bent u op zoek naar een begrafenisondernemer. Laat dan uw gegevens achter via dit contactformulier. Wilt u graag gebeld worden? Vul dan ook uw telefoonnummer in. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Email : uitvaartverzorging@metkarin.nl
Scroll naar boven