Wij verzorgen uw uitvaart in IJsselstein en omstreken

Een uitvaart regelen is ingrijpend en verdrietig. U bent een dierbare verloren, of u moet door ernstige ziekte een uitvaart voorbereiden. Er komt veel op u af: Wat moet er geregeld worden? Wat kost een begrafenis of crematie? Wat zijn de mogelijkheden ?  Wij zetten uw uitvaartwensen op een rij en begeleiden u bij de keuzes. Of u nu kiest voor een eenvoudige uitvaartplechtigheid of voor iets bijzonders. Wij zorgen samen met u dat het een liefdevol afscheid wordt waar de nabestaanden met een goed gevoel op kunnen terugkijken.

Onze kenmerken

  • U heeft altijd één vast aanspreekpunt voor de crematie of begrafenis
  • We doen zelf de verzorging van de overledene, indien gewenst samen met de familie. Wij nemen hier alle tijd voor.
  • We verzorgen de uitvaart volledig naar uw wensen en op iedere locatie
  • We verzorgen voor u een uitvaart bij Crematorium Noorderveld of een begrafenis op de begraafplaats De Hoge Akker in IJsselstein of Begraafplaats Nieuwegein, maar ook op andere locaties buiten IJsselstein
  • We hebben aandacht voor de kosten, een waardig afscheid is mogelijk voor ieder budget
  • Ook als u niet of elders verzekerd bent, staan wij dag en nacht voor u klaar. (wij regelen de afhandeling met de verzekering)
  • We geven vooraf een goed inzicht in de uitvaartkosten, geen verrassing achteraf
  • We staan u eventueel ook bij in het rouwproces na het afscheid

Persoonlijk & Betrokken

Persoonlijk en betrokken, met passie en liefde voor de medemens, sta ik u terzijde bij het organiseren van de uitvaart van uw dierbare of bij het voorbereiden van uw eigen afscheid.

 Vanaf het moment dat u belt om melding te maken van een overlijden tot en met de dag van de uitvaart ben ik uw aanspreekpunt.

Meer info over onze werkwijze 

 

Er kan gebruik gemaakt worden van het uitvaartcentrum Landsman in IJsselstein. Dit uitvaartcentrum heeft een aula dat ruimte biedt voor het houden van een kleine afscheidsdienst. Met een capaciteit van zo’n 80 personen biedt deze ruimte een alternatief voor een aula op de begraafplaats of in het crematorium. 

Het uitvaartcentrum heeft ook een mooie ontvangkamer. Met de flexibele indeling van zowel de aula als de ontvangkamer is het mogelijk om voor grote groepen belangstellenden een condoleance aan te bieden.

Uitvaartkosten

Als wij starten met het regelen van een uitvaart bespreken wij uw budget en zullen van daaruit, samen met u, keuzes maken. Voor ieder budget kunnen wij een passende en persoonlijke uitvaart aanbieden. U kunt kiezen voor één van onze, met zorg samengestelde uitvaartpakketten waarbij u gelijk weet waar u financieel aan toe bent of voor een uitvaart volledig naar uw wens en op iedere locatie. Een complete crematie is al mogelijk vanaf € 1995. 
 

Uitvaartkosten per locatie

 Hieronder vindt u de meeste gebruikte uitvaartlocaties van IJsselstein. per uitvaartlocatie vindt u onder de knop ‘meer info’ enkele prijsvoorbeelden. Daarnaast kunt u gratis en vrijblijvend een kostenindicatie aanvragen. 

 

Crematorium Noorderveld

Wij verzorgen een volledige en uitgebreide uitvaart inclusief crematie bij Crematorium Noorderveld vanaf 1995 euro .Meer info

Begraafplaats De Hoge Akker

Wij verzorgen een volledige uitvaart inclusief begrafenis in IJsselstein voor 2495 euro (inclusief 10 jaar grafrechten). meer info

Begraafplaats Nieuwegein

Wij verzorgen een volledige uitvaart inclusief begrafenis in IJsselstein voor 3750 euro (inclusief 10 jaar grafrechten). meer info

Een mooie uitvaart houdt dierbare herinneringen levend

Een uitvaart vergeet u nooit meer. Het is een afscheid, een laatste groet aan iemand die u dierbaar was. De sfeer moet passen bij de overledene en bij de nabestaanden, de juiste muziek moet worden gespeeld, gepaste woorden gezegd. Kleine details, zijn van groot belang. ..Met Karin Uitvaartverzorging zorgt ervoor dat de uitvaart verloopt zoals u wenst. Met deskundigheid, aandacht voor details en betrokkenheid bij de familie. Zo wordt het niet alleen een mooi afscheid, maar ook een waardevolle herinnering. 

Uitvaartpolis

Het is een misverstand om te denken dat u verplicht bent de begrafenis of crematie te laten verzorgen door uw verzekeraar. Een uitvaartpolis is een verzekering die uitkeert wanneer een overlijden plaatsvindt. Door wie u de uitvaart laat verzorgen staat daar los van, ook bij een naturapakket/-bedrag verzekering heeft u alle vrijheid om de uitvaart door ons te laten verzorgen. Wij regelen voor u de afhandeling met de verzekeringsmaatschappij ongeacht bij welke deze is afgesloten.

Heeft u vragen over onze uitvaartverzorging of uitvaartkosten? Bent u op zoek naar een begrafenisondernemer. Laat dan uw gegevens achter via dit contactformulier. Wilt u graag gebeld worden? Vul dan ook uw telefoonnummer in. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactformulier

Contact

met Karin Uitvaartverzorging, IJsselstein

Telefoon: 0639783416
E-mail: uitvaartverzorging@metkarin.nl

 

Email : uitvaartverzorging@metkarin.nl
24/7 bereikbaar 06 39 78 34 16