…met Karin uitvaartverzorging Nieuwveen

Wij verzorgen uw uitvaart in Nieuwveen en omstreken

Wanneer een dierbare overlijdt, breekt er voor nabestaanden een moeilijke tijd aan. Er zijn gevoelens van verdriet, onmacht en soms boosheid. Tegelijk moet er in korte tijd heel veel geregeld worden. Hulp is dan zeer gewenst: Iemand die je door die eerste zware week heen helpt, die ideeën aandraagt en die zorgt dat alles professioneel wordt uitgevoerd.

Het regelen van een uitvaart is ingrijpend en verdrietig. U bent een dierbare verloren, of u moet door ernstige ziekte een uitvaart voorbereiden. Er komt veel op u af: Wat moet ik allemaal regelen voor een uitvaart? Wat kost een begrafenis of crematie? Wat is er mogelijk bij een uitvaart? …Met Karin Uitvaartverzorging Nieuwveen helpt u hierbij. Wij zetten uw uitvaartwensen met u op een rij en begeleiden u bij de keuzes. Of u nu kiest voor een eenvoudige uitvaart of voor iets bijzonders. …met Karin Uitvaartverzorging zorgt dat het een liefdevol afscheid wordt waar nabestaanden met een goed gevoel op kunnen terugkijken. 

De voordelen van  …met Karin Uitvaartverzorging Nieuwveen?

– Eén vast aanspreekpunt voor de crematie of begrafenis
– Wij doen zelf de verzorging van de overledene, eventueel samen met de familie indien gewenst. We nemen hiervoor alle tijd.
– Geen landelijk dekkende organisatie maar regionaal gericht, hierdoor veel kennis van de lokale mogelijkheden in Nieuwveen en omstreken
– Aandacht voor de kosten, een uitvaart is mogelijk voor ieder budget
– Biedt met zorg samengestelde (budget)uitvaartpakketten voor een vast bedrag. In dit bedrag zitten alle kosten, voordat u belt weet u de prijs van de volledige uitvaart, geen verrassingen achteraf
– Verzorgt ook uitvaarten op maat, volledig naar uw wensen en op iedere locatie
– Begeleidt u ook eventueel in het rouwproces na de uitvaart

Een mooie uitvaart houdt dierbare herinneringen levend

Een uitvaart vergeet u nooit meer. Het is een afscheid, een laatste groet aan iemand die u dierbaar was. De sfeer moet passen bij de overledene en bij de nabestaanden, de juiste muziek moet worden gespeeld, gepaste woorden gezegd. Kleine details, zijn van groot belang. ..Met Karin Uitvaartverzorging zorgt ervoor dat de uitvaart verloopt zoals u wenst. Met deskundigheid, aandacht voor details en betrokkenheid bij de familie. Zo wordt een uitvaart niet alleen een afscheid, maar ook een waardevolle herinnering.

Uitvaartkosten

Bij …met Karin Uitvaartverzorging Nieuwveen kunt kiezen voor één van onze, met zorg samengestelde (budget)uitvaartpakketten waarbij u vooraf weet waar u financieel aan toe bent of voor een uitvaart op maat, volledig naar uw wens en op iedere locatie. Bij …met Karin uitvaartverzorging Nieuwveen kost een budget basis crematie € 2050 en een begrafenis vanaf € 3450, dit is mede afhankelijk welke begraafplaats wordt gekozen. Klik hier voor een overzicht van de kosten van de uitvaart of vraag vrijblijvend een offerte aan door onder aan de pagina uw gegevens in te vullen.

Uitvaartpolis

Het is een misverstand om te denken dat u verplicht bent de uitvaart te laten verzorgen door uw verzekeraar. Een uitvaarpolis is een verzekering die uitkeert wanneer een overlijden plaatsvindt. Door wie u de uitvaart laat verzorgen staat daar los van. …met Karin Uitvaartverzorging Nieuwveen regelt de afhandeling van de kosten van de begrafenis of uitvaart met de verzekeringsmaatschappij.

Heeft u vragen over onze uitvaartverzorging? Laat dan uw gegevens achter via dit contactformulier. Wilt u graag gebeld worden? Vul dan ook uw telefoonnummer in. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact

06 39 78 34 16

Uitvaartverzorging@metkarin.nl

Contactformulier

Email : uitvaartverzorging@metkarin.nl
24/7 bereikbaar 06 39 78 34 16