Wij verzorgen uw uitvaart in Uithoorn en omstreken

Een uitvaart regelen is ingrijpend en verdrietig. U bent een dierbare verloren, of u moet door ernstige ziekte een uitvaart voorbereiden. Er komt veel op u af: Wat moet er geregeld worden? Wat kost een begrafenis of crematie? Wat zijn de mogelijkheden ?  Wij zetten uw uitvaartwensen op een rij en begeleiden u bij de keuzes. Of u nu kiest voor een eenvoudige uitvaartplechtigheid of voor iets bijzonders. Wij zorgen samen met u dat het een liefdevol afscheid wordt waar de nabestaanden met een goed gevoel op kunnen terugkijken.

Onze kenmerken

  • U heeft altijd één vast aanspreekpunt voor de crematie of begrafenis
  • We doen zelf de verzorging van de overledene, indien gewenst samen met de familie. Wij nemen hier alle tijd voor
  • We verzorgen de uitvaart volledig naar uw wensen en op iedere locatie
  • We verzorgen voor u een uitvaart bij Crematorium Bouwens in Uithoorn  of een begrafenis op de begraafplaats in Uithoorn, maar ook op andere locaties buiten Uithoorn
  • We hebben aandacht voor de kosten, een waardig afscheid is mogelijk voor ieder budget
  • Ook als u niet of elders verzekerd bent, staan wij dag en nacht voor u klaar. (wij regelen de afhandeling met de verzekering)
  • We geven vooraf een goed inzicht in de uitvaartkosten, geen verrassing achteraf
  • We staan u eventueel ook bij in het rouwproces na het afscheid

Weten waar u aan toe bent

Met aandacht en rust helpen wij u bij het vormen van een passend afscheid.

 

Eén persoon en niet steeds een ander gezicht. Vanaf het moment dat u belt om melding te maken van een overlijden tot en met de dag van de uitvaart is er één uitvaartverzorger uw aanspreekpunt en organiseert ze samen met u de uitvaart.

Meer info

 

Uitvaartkosten

Als wij starten met het regelen van een uitvaart bespreken wij uw budget en zullen van daaruit, samen met u, keuzes maken. Voor ieder budget kunnen wij een passende en persoonlijke uitvaart aanbieden. U kunt kiezen voor één van onze, met zorg samengestelde uitvaartpakketten waarbij u gelijk weet waar u financieel aan toe bent of voor een uitvaart volledig naar uw wens en op iedere locatie. Een complete crematie is al mogelijk vanaf € 1995. 
 
Hieronder vindt u de meeste gebruikte uitvaartlocaties van Uithoorn, per uitvaartlocatie vindt u onder de knop ‘meer info’ enkele prijsvoorbeelden. 
Meer prijsvoorbeelden zijn terug te vinden onder kosten crematie of kosten begrafenis. Daarnaast kunt u gratis en vrijblijvend een kostenindicatie aanvragen.

 

Uitvaartkosten per locatie

Crematorium in Uithoorn

Wij verzorgen een volledige en uitgebreide uitvaart inclusief crematie bij het crematorium in Uithoorn. Meer info

Crematorium Haarlemmermeer

Wij verzorgen een volledige en uitgebreide uitvaart inclusief crematie bij Crematorium Haarlemmermeer.Meer info

 

Crematorion Zorgvlied Amstelveen

Wij verzorgen een volledige en uitgebreide uitvaart inclusief crematie bij Crematorium Zorgvlied.Meer info

 

Begraafplaats Uithoorn

Wij verzorgen een volledige uitvaart inclusief begrafenis in Uithoorn. meer info

Begraafplaats Zorgvlied

Wij verzorgen een volledige uitvaart inclusief begrafenis bij Zorgvlied. Meer info

 

Een mooie uitvaart houdt dierbare herinneringen levend

Een uitvaart vergeet u nooit meer. Het is een afscheid, een laatste groet aan iemand die u dierbaar was. De sfeer moet passen bij de overledene en bij de nabestaanden, de juiste muziek moet worden gespeeld, gepaste woorden gezegd. Kleine details, zijn van groot belang. ..Met Karin Uitvaartverzorging zorgt ervoor dat de uitvaart verloopt zoals u wenst. Met deskundigheid, aandacht voor details en betrokkenheid bij de familie. Zo wordt het niet alleen een mooi afscheid, maar ook een waardevolle herinnering. 

Uitvaartpolis

Het is een misverstand om te denken dat u verplicht bent de begrafenis of crematie te laten verzorgen door uw verzekeraar. Een uitvaartpolis is een verzekering die uitkeert wanneer een overlijden plaatsvindt. Door wie u de uitvaart laat verzorgen staat daar los van, ook bij een naturapakket/-bedrag verzekering heeft u alle vrijheid om de uitvaart door ons te laten verzorgen. Wij regelen voor u de afhandeling met de verzekeringsmaatschappij ongeacht bij welke deze is afgesloten.

Heeft u vragen over onze uitvaartverzorging of uitvaartkosten? Bent u op zoek naar een begrafenisondernemer. Laat dan uw gegevens achter via dit contactformulier. Wilt u graag gebeld worden? Vul dan ook uw telefoonnummer in. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactformulier

Contact

met Karin Uitvaartverzorging, Uithoorn

Telefoon: 06 39783416

 

 

 

 

Email : uitvaartverzorging@metkarin.nl
24/7 bereikbaar 06 39 78 34 16