Wij verzorgen uw uitvaart in Uithoorn en omstreken

Een uitvaart regelen is ingrijpend en verdrietig. U bent een dierbare verloren, of u moet door ernstige ziekte een uitvaart voorbereiden. Er komt veel op u af: Wat moet er geregeld worden? Wat kost een begrafenis of crematie? Wat zijn de mogelijkheden voor een uitvaart in Uithoorn?  Wij zetten uw uitvaartwensen op een rij en begeleiden u bij de keuzes. Of u nu kiest voor een eenvoudige uitvaartplechtigheid of voor iets bijzonders. Wij zorgen samen met u dat het een liefdevol afscheid wordt waar de nabestaanden met een goed gevoel op kunnen terugkijken.

Onze kenmerken

  • U heeft altijd één vast aanspreekpunt voor de crematie of begrafenis
  • We verzorgen de uitvaart in Uithoorn volledig naar uw wensen en op iedere locatie, zoals bijvoorbeeld in de Thamerkerk in Uithoorn.
  • We verzorgen voor u een uitvaart bij Crematorium Bouwens Uithoorn of een begrafenis op de begraafplaats in Uithoorn, maar ook op andere locaties buiten Uithoorn
  • We hebben aandacht voor de kosten, een waardig afscheid is mogelijk voor ieder budget
  • Ook als u niet of elders verzekerd bent, staan wij dag en nacht voor u klaar. (wij regelen de afhandeling met de verzekering)
  • We geven vooraf een goed inzicht in de uitvaartkosten, geen verrassing achteraf
  • We staan u eventueel ook bij in het rouwproces na het afscheid

Weten waar u aan toe bent

Met aandacht en rust helpen wij u bij het vormen van een passend afscheid.

Eén persoon en niet steeds een ander gezicht. Vanaf het moment dat u belt om melding te maken van een overlijden tot en met de dag van de uitvaart is er één uitvaartverzorger uw aanspreekpunt en organiseert ze samen met u de uitvaart.

Uitvaartkosten

Als wij starten met het regelen van een uitvaart in Uithoorn bespreken wij uw budget en zullen van daaruit, samen met u, keuzes maken. Voor ieder budget kunnen wij van Met Karin Uitvaartverzorging u een passende en persoonlijke uitvaart aanbieden. U kunt kiezen voor één van onze, met zorg samengestelde uitvaartpakketten waarbij u gelijk weet waar u financieel aan toe bent of voor een uitvaart volledig naar uw wens en op iedere locatie. Een complete crematie is al mogelijk vanaf € 2500 (crematorium Noorderveld)

Hieronder vindt u de meeste gebruikte uitvaartlocaties van Uithoorn, per uitvaart locatie vindt u onder de knop ‘meer info’ enkele prijsvoorbeelden

Crematorium

Crematorium Uithoorn

Uithoorn / De Kwakel

Meer info

Crematorium Zorgvlied

Amsterdam

Meer info

Crematorium Haarlemmermeer

Nieuw Vennep

Meer info

Begraafplaats

Begraafplaats Uithoorn

Uithoorn

Meer info

Begraafplaats Zorgvlied

Amsterdam

Meer info

Een mooie uitvaart houdt dierbare herinneringen levend

Een uitvaart vergeet u nooit meer. Het is een afscheid, een laatste groet aan iemand die u dierbaar was. De sfeer moet passen bij de overledene en bij de nabestaanden, zodat de juiste muziek wordt gespeeld en gepaste woorden worden gezegd. Kleine details, zijn van groot belang. ..Met Karin Uitvaartverzorging zorgt ervoor dat de uitvaart verloopt zoals u dat wenst. Met deskundigheid, aandacht voor details en betrokkenheid bij de familie. Hierdoor wordt de uitvaart niet alleen een mooi afscheid, maar ook een waardevolle herinnering. 

Uitvaartpolis

Het is een misverstand om te denken dat u verplicht bent de begrafenis of crematie te laten verzorgen door uw verzekeraar. Een uitvaartpolis is een verzekering die uitkeert wanneer een overlijden plaatsvindt. Door wie u de uitvaart laat verzorgen staat daar los van, ook bij een naturapakket/-bedrag verzekering heeft u alle vrijheid om de uitvaart door ons te laten verzorgen. Wij regelen voor u de afhandeling met de verzekeringsmaatschappij ongeacht bij welke deze is afgesloten.

Email : uitvaartverzorging@metkarin.nl
Scroll naar boven