Wij verzorgen uw uitvaart in Vinkeveen en omstreken

Een uitvaart regelen is ingrijpend en verdrietig. U bent een dierbare verloren, of u moet door ernstige ziekte een uitvaart voorbereiden. Er komt veel op u af: Wat moet er geregeld worden? Wat kost een uitvaart in Vinkeveen, of wordt er gekozen voor een crematie? Wat zijn de mogelijkheden ?  Wij zetten uw uitvaartwensen op een rij en begeleiden u bij de keuzes. Of u nu kiest voor een eenvoudige uitvaartplechtigheid of voor iets bijzonders. Uitvaartverzorging met Karin zorgt samen met u dat het een liefdevol afscheid wordt waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.

Onze kenmerken

  • Een vast aanspreekpunt voor de begrafenis of de crematie
  • Ervaren en gecertificeerde professionele medewerkers
  • Aandacht voor de kosten, een waardige uitvaart is mogelijk voor ieder budget
  • We bieden met uitvaartpakketten aan voor een vast bedrag. In dit bedrag zitten alle kosten van de uitvaart, hierdoor geen verrassingen achteraf
  • We organiseren ook een betaalbare uitvaart in Vinkeveen op maat, volledig naar uw wensen en op iedere locatie binnen en buiten Vinkeveen
  • Online condoleance op condoleren-online.nl
  • Begeleiden u ook eventueel in het rouwproces na de crematie of begrafenis

Weten waar u aan toe bent

Met aandacht en rust helpen wij u bij het vormen van een passend afscheid.

Eén persoon en niet steeds een ander gezicht. Vanaf het moment dat u belt om melding te maken van een overlijden tot en met de dag van de uitvaart is er één uitvaartverzorger uw aanspreekpunt en organiseert ze samen met u de uitvaart.

Uitvaartkosten

Als wij starten met het regelen van een uitvaart in Vinkeveen bespreken wij uw budget en zullen van daaruit, samen met u, keuzes maken. Voor ieder budget kunnen wij van Met Karin Uitvaartverzorging u een passende en persoonlijke uitvaart aanbieden. U kunt kiezen voor één van onze, met zorg samengestelde uitvaartpakketten waarbij u gelijk weet waar u financieel aan toe bent of voor een uitvaart volledig naar uw wens en op iedere locatie. Een complete crematie is al mogelijk vanaf € 2500 (crematorium Noorderveld)

Hieronder vindt u de meeste gebruikte uitvaartlocaties van Vinkeveen, per uitvaartlocatie vindt u onder de knop ‘meer info’ enkele prijsvoorbeelden

Crematorium

Crematorium Uithoorn

Uithoorn / De Kwakel

Meer info

Crematorium Zorgvlied

Amsterdam

Meer info

Crematorium Haarlemmermeer

Nieuw Vennep

Meer info

Begraafplaats

Begraafplaats Wilnis

Wilnis

Meer info

Begraafplaats Abcoude

Abcoude

Meer info

Begraafplaats Zorgvlied

Meer info

Amsterdam

Een mooie uitvaart houdt dierbare herinneringen levend

Een uitvaart vergeet u nooit meer. Het is een afscheid, een laatste groet aan iemand die u dierbaar was. De sfeer moet passen bij de overledene en bij de nabestaanden, zodat de juiste muziek wordt gespeeld en gepaste woorden worden gezegd. Kleine details, zijn van groot belang. ..Met Karin Uitvaartverzorging zorgt ervoor dat de uitvaart verloopt zoals u dat wenst. Met deskundigheid, aandacht voor details en betrokkenheid bij de familie. Hierdoor wordt de uitvaart niet alleen een mooi afscheid, maar ook een waardevolle herinnering. 

Uitvaartpolis

Het is een misverstand om te denken dat u verplicht bent de begrafenis of crematie te laten verzorgen door uw verzekeraar. Een uitvaartpolis is een verzekering die uitkeert wanneer een overlijden plaatsvindt. Door wie u de uitvaart laat verzorgen staat daar los van, ook bij een naturapakket/-bedrag verzekering heeft u alle vrijheid om de uitvaart door ons te laten verzorgen. Wij regelen voor u de afhandeling met de verzekeringsmaatschappij ongeacht bij welke deze is afgesloten.

Email : uitvaartverzorging@metkarin.nl
Scroll naar boven