Wij verzorgen uw uitvaart in Mijdrecht en omstreken

Een uitvaart regelen is ingrijpend en verdrietig. U bent een dierbare verloren, of u moet door ernstige ziekte een uitvaart voorbereiden. Er komt veel op u af: Wat moet ik allemaal regelen? Wat kost een begrafenis of crematie in Mijdrecht of daarbuiten ? Wat is er mogelijk ?  Wij zetten uw uitvaartwensen op een rij en begeleiden u bij de keuzes. Of u nu kiest voor een eenvoudige uitvaart of voor iets bijzonders. Wij zorgen dat het een liefdevol afscheid wordt waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.

Onze kenmerken

  • – Een vast aanspreekpunt voor de crematie of begrafenis
  • – Wij doen zelf de verzorging van de overledene, eventueel samen met de familie. We nemen hiervoor alle tijd
  • – Ervaren en professionele medewerkers
  • – Geen landelijk dekkende organisatie maar regionaal gericht, hierdoor veel kennis van de lokale mogelijkheden in Mijdrecht en daarbuiten
  • – Aandacht voor de kosten, een waardige uitvaart is voor ieder budget mogelijk
  • – We bieden met zorg samengestelde (budget)uitvaartpakketten voor een vast bedrag. In dit bedrag zitten alle kosten van de uitvaart, hierdoor geen verrassingen achteraf
  • – We verzorgen ook uitvaarten op maat, volledig naar uw wensen en op iedere locatie
  • – Begeleiden u ook eventueel in het rouwproces na de uitvaart

Uitvaartkosten

U kunt kiezen voor één van onze, met zorg samengestelde (budget)uitvaartpakketten waarbij u vooraf weet waar u financieel aan toe bent of voor een uitvaart op maat, volledig naar uw wens en op iedere locatie. De prijs van en basis crematie is 1995 euro, dit is een totaalprijs, dus inclusief het verzorgen van de overledene, de crematie, de kosten van de uitvaartleider en wat er bij een uitvaart geregeld moet worden. Meer informatie vind u onder Kosten van de uitvaart of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Uitvaartpolis

Het is een misverstand om te denken dat u verplicht bent de uitvaart te laten verzorgen door uw verzekeraar. Een uitvaarpolis is een verzekering die uitkeert wanneer een overlijden plaatsvindt. Door wie u de uitvaart laat verzorgen staat daar los van. Wij regelen de afhandeling van de kosten van de begrafenis of crematie met de verzekeringsmaatschappij,  ongeacht het soort overlijdensverzekering dat u heeft afgesloten.

Heeft u vragen over onze uitvaartverzorging of uitvaartkosten? Bent u op zoek naar een begrafenisondernemer. Laat dan uw gegevens achter via dit contactformulier. Wilt u graag gebeld worden? Vul dan ook uw telefoonnummer in. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Email : uitvaartverzorging@metkarin.nl
Scroll naar boven