Wat kost een crematie

De kosten voor een uitvaart zijn sterk afhankelijk van de wensen die u heeft, voor ieder persoon verzorgen we een passende uitvaart. Onze benadering is persoonlijk en kleinschalig en wij nemen alle tijd om u te begeleiden. Als wij starten met het verzorgen van de uitvaart bespreken wij de verschillende mogelijkheden, zoals de keuze tussen een thuisopbaring of opbaring in het uitvaartcentrum, een eenvoudige of luxe kist en bijvoorbeeld wel of geen condoleance na de crematie. Voor ieder budget kunnen wij een passende en persoonlijke uitvaart aanbieden. 

Indien u kiest voor een crematie dan kunt u zelf bepalen in welk crematorium de crematie zal plaatsvinden. Wij zijn een onafhankelijke uitvaartonderneming, niet gebonden aan een bepaald crematorium of uitvaartcentrum, hierdoor bent u verzekerd van een onafhankelijk advies. Met verschillende crematoria hebben we goede prijsafspraken kunnen maken, deze verwerkt zijn in de uitvaartpakketten. 

U kiest zelf de locatie voor de afscheidsplechtigheid, vaak vindt deze plaats in aula van het crematorium. Na het afscheid kunt u voor de condoleance een andere locatie kiezen dan de locatie van de afscheidsplechtigheid. De meeste crematoria hanteren een vaste tijd (gebruikelijk is 1,5 uur) voor de uitvaartdienst en koffiekamer voor de aansluitende condoleance. Het is natuurlijk altijd mogelijk meer of minder tijd hiervoor te reserveren. 

Vaak geven uitvaartondernemers aan transparant te zijn, maar de uitvaartkosten worden daarbij niet vermeld. Deze worden pas duidelijk als de uitvaart geregeld moet worden, maar dan is er geen weg meer terug. Onze uitvaartkosten zijn vooraf overzichtelijk en transparant. Met uitvaartpakketten hanteren we een betaalbare basis die voor iedereen toegankelijk is. In de pakketprijs is alles inbegrepen; het basistarief van de uitvaartleider, de verzorging van de overledene, de (thuis)opbaring, vervoer van de overledene en de kosten van de crematie. De pakketten zijn altijd aan te passen. Wilt u bijvoorbeeld de duur van een condoleance verlengen dan wordt de extra tijd tegen de kostprijs toegevoegd. Als bepaalde diensten niet worden afgenomen, dan worden deze niet berekend en komt de pakketprijs lager uit. Door deze werkwijze zijn er geen verrassingen achteraf. 

Van de meest gevraagde crematoria zijn 3 (voorbeeld)pakketen samengesteld.  Dit geeft u een goed inzicht in de uitvaartkosten als u de uitvaart laat verzorgen door Met Karin Uitvaartverzorging.  De prijzen van andere crematoria zijn op aanvraag beschikbaar of vraag vrijblijvend en gratis een offerte aan. 

Uitvaartkosten per crematorium  

(klik op de foto voor prijsinformatie)

Crematorium Uithoorn

Uithoorn

Crematorium Domstede

Utrecht Leidsche Rijn

Crematorium Noorderveld

Nieuwegein

Crematorium Zorgvlied

Amstelveen

Crematorium De Nieuwe Ooster

Amsterdam

Weten waar u aan toe bent

Met aandacht en rust helpen wij u bij het vormen van een passend afscheid.

Eén persoon en niet steeds een ander gezicht. Vanaf het moment dat u belt om melding te maken van een overlijden tot en met de dag van de uitvaart is er één uitvaartverzorger uw aanspreekpunt en organiseert ze samen met u de uitvaart.

Meer info over onze werkwijze 

Een mooie uitvaart houdt dierbare herinneringen levend

Een uitvaart vergeet u nooit meer. Het is een afscheid, een laatste groet aan iemand die u dierbaar was. De sfeer moet passen bij de overledene en bij de nabestaanden, de juiste muziek moet worden gespeeld en gepaste woorden worden gezegd. Kleine details, zijn van groot belang. ..Met Karin Uitvaartverzorging zorgt ervoor dat de uitvaart verloopt zoals u dat wenst. Met deskundigheid, aandacht voor detail en betrokkenheid bij de familie. Zo wordt het niet alleen een mooi afscheid, maar ook een waardevolle herinnering. 

 

 

Email : uitvaartverzorging@metkarin.nl
Wegens vakantie kunnen we geen uitvaart verzorgen
Scroll naar top