De Waterurn

De waterurn

Een afscheid voor altijd, roept dierbare herinneringen op. Herinneringen aan wat was en wat voorbijging. Herinneringen die u koestert. Na een waardig afscheid in het crematorium staat u daarom voor een moeilijke keuze. Wat doet u met de as?

Veel nabestaanden staan voor deze moeilijke beslissing. Verstrooien van de as op een strooiveld is de meest gemaakte keuze. Maar hierdoor is het afscheid kort en definitief. Geen eigen plek meer om steun te zoeken, je gevoelens te uiten, of gewoon in stilte je tijd te delen. Veel nabestaanden realiseren zich dit pas nadat de as is uitgestrooid.

Sinds de Waterurn op de markt is gekomen heeft u een echte keuze om de herinnering een plaats in uw leven te geven. Deze gepatenteerde urn geeft de as geleidelijk af aan de aarde. Onzichtbaar en discreet. Op een plaats die gemarkeerd wordt door de prachtige bronzen urn. We zijn ervan overtuigd dat deze urn een bijzondere plaats in uw leven zal krijgen.

Het principe van de Waterurn is een bronzen bol die regenwater doorlaat. In de urn kan de as van 2 overledenen worden ingebracht. Het regenwater komt in contact met de as. Door een speciaal systeem wordt de as heel geleidelijk met het water afgevoerd en opgenomen door het grondwater. Het duurt gemiddeld 10 jaar voordat de as volledig is afgegeven aan de aarde.

Het gepatenteerde doseersysteem van de Waterurn maakt het mogelijk om het proces van afgifte tijdelijk te onderbreken. Hierdoor is het mogelijk om de as van een 2e overledene bij te plaatsen. Tevens kan het proces tijdelijk onderbroken worden ten behoefte van een verhuizing. U bepaalt zelf wanneer de as afgegeven wordt aan de aarde.

De Waterurn is uitermate geschikt voor plaatsing in de particuliere tuin als ook op het terrein van een crematorium of begraafplaats.

De Waterurn is verkrijgbaar in meerdere kleuren patina: zwart, bruin, brons en groen. De Waterurn wordt handmatig gepatineerd waardoor elke urn een geheel eigen uitstaling krijgt. Hierdoor is het ook mogelijk om, op verzoek, een andere patina te vervaardigen.

De Waterurn is verkrijgbaar vanaf  € 1.995,00.

Door de Waterurn, kunt u op uw tijd, op een persoonlijke manier omgaan met uw herinneringen. Zo kunt u verdriet en vreugde delen. Het zal u rust geven dat er niemand in de toekomst moet gaan beslissen, wat te doen met de as.

We noemen dat:

Een natuurlijk afscheid…

 Kijkt u op de website www.waterurn.nl voor informatie en foto’s.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Email : uitvaartverzorging@metkarin.nl
Scroll naar top